Bilgisayarı 2 ay önce bakım yaptım bugüne kadar sorun cikmadiydı fanı manuel ayarlıyorum.ben ondna dolayı cpu ısısından oldunu sanmıyorumGenellikle yeni nesil cihazlarda işlemci sıcaklığı belirli bir derecenin altında olursa CPU fanı çalışmayı bırakıyor. Serin değilse, çok tozlanmış olabilir veya takıldığı bir yer olabilir, zarar görmüş olabilir. Donanımsal olarak kontrol etmek gerek. Bilginiz yoksa kapağı açıp kontrol etmenizi tavsiye etmem.
Isınmadan kaynaklanmıyorsa iç kısımda arıza oluşmuş olabilir. Görmeden bir şey diyemeyiz.Bilgisayarı 2 ay önce bakım yaptım bugüne kadar sorun cikmadiydı fanı manuel ayarlıyorum.ben ondna dolayı cpu ısısından oldunu sanmıyorum
@443595
pc yi açmaya çalışınca çalışmayan fandan tak tuk sesler geliyor vida çıkmış olabilir mi ?Isınmadan kaynaklanmıyorsa iç kısımda arıza oluşmuş olabilir. Görmeden bir şey diyemeyiz.
Denildiği gibi, açıp bakmadan bir şey söylemek doğru olmaz.pc yi açmaya çalışınca çalışmayan fandan tak tuk sesler geliyor vida çıkmış olabilir mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.