Çözüldü Laptopta Bluetooth açma yeri yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BayMuffin

Kilopat
Bilgisayarım G780 10 15 dakika öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum lakin az önce bluetooth kapandı ve ayarlarda falan bluetooth'u açma yeri yok yardımcı olabilir misiniz? (İşletim sistemi windows 10)

Çözüm
Hocam çözdüm ilgin için sağolasın. (Nasıl çözdüm bende anlamadım ama )

Sonradan gelip aynı sıkıntıyı çekenler için şunu söyliyim: Aygıt yöneticisine girdiğinizde arızalı/bozuk yazılı bir parça var onu kaldırın sonra bluetooth'a tıklayıp donanım değişikliklerini taraya basın.(Bluetooth ilk başta olmayabilir veya ben körüm ben görmedim.)
Nasıl bulamadınız hocam? Arama kısmına Bluetooth yazıp aktif edemiyor musunuz?
Hocam Bluetooth yazınca aygıtı gösteriyor lakin aygıtın üstüne gelince bluetooth devre dışı diyor ama açma düğmesi yok.

Aygıt Yöneticisi'nden Bluetooth'u kontrol eder misiniz? Bir de Wi-Fi ne durumda?
Wi-Fi'de sıkıntı yok fakat bluetooth'u nerden kontrol edeceğim? Onu ben de düşündüm lakin bulamadım hocam.

Hocam çözdüm ilgin için sağolasın. (Nasıl çözdüm bende anlamadım ama )

Sonradan gelip aynı sıkıntıyı çekenler için şunu söyliyim: Aygıt yöneticisine girdiğinizde arızalı/bozuk yazılı bir parça var onu kaldırın sonra bluetooth'a tıklayıp donanım değişikliklerini taraya basın.(Bluetooth ilk başta olmayabilir veya ben körüm ben görmedim.)

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…