Laptopta Bluetooth bir anda yok oldu

ghostxwm

Decapat
Daha fazla  
Daha 1 gün öncesine kadar bir sorun yoktu bugün Bluetooth aç kapa tuşu yok 2-3 saattir uğraşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (27).png
    Ekran Görüntüsü (27).png
    595,6 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran Görüntüsü (28).png
    Ekran Görüntüsü (28).png
    187,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt Yöneticisi'nden Bluetooth cihazını kontrol edin. Devre dışı bırakıp tekrar açın olmazsa driver yükleyin.

Daha 1 gün öncesine kadar bir sorun yoktu bugün Bluetooth aç kapa tuşu yok 2-3 saattir uğraşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarlar biraz yaşlanınca garip bir biçimde wi-fi& bluetooth çekim güçleri bir anda düşebiliyor ya da kaybolabiliyor yani bozuluyor. Birkaç defa şahit oldum. Muhtemelen ona benzer bir şey oldu. Driver yüklemek gibi yazılımsal şeyleri deneyin, olmazsa artık bir servise gösterin wifi kartı değişsin.

Ekleme: wifi bağlıymış bilgisayar tamamen sallamış olabilirim :D

Aygıt Yöneticisi'nden Bluetooth cihazını kontrol edin. Devre dışı bırakıp tekrar açın olmazsa driver yükleyin.

Hangisini devre dışı bırakıcaz anlamadım

Bilgisayarlar biraz yaşlanınca garip bir biçimde wi-fi& Bluetooth çekim güçleri bir anda düşebiliyor ya da kaybolabiliyor yani bozuluyor. Birkaç defa şahit oldum. Muhtemelen ona benzer bir şey oldu. Driver yüklemek gibi yazılımsal şeyleri deneyin, olmazsa artık bir servise gösterin Wi-Fi kartı değişsin.

Laptop yeni ama Acer Nitro 5

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (29).png
    Ekran Görüntüsü (29).png
    320,9 KB · Görüntüleme: 33

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı