Laptopta Bluetooth gözükmüyor

Neyzen TEYFİK

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
Samsung 870 EVO SATA III 2.5", 500 GB SSD
Ekran kartı
GTX 850M
Anakart
ASUS x550jk
İşlemci
i5-4200H CPU @ 2.80GHz 2.79 GH
Merhaba! Nasılsınız?

Normalde sorunsuz olan "Bluetooth" bağlantımda anlayamadığım nedenden dolayı sürücüsü silinmiş; lakin ne yaptıysam hangi sürücüyü yüklediysem (direkt, ASUS'un kendi web sitesinden indiriyorum.) Kabul etmiyor. (Windows'u tertemiz şekilde 2-3 kez kurdum.) Driver paketlerinden veyahut Driver Booster tarzı yazılımları da denedim olmadı. (belki yanlış bir şey yükler düzelir diye düşündüm.) Hatta forumlarda dolaşırken gördüğüm farklı marka modele ait olanları bile denedim onlar bile nafile. Yardımcı olabilir misiniz? 2. fotoğrafı yüklediğimde fark ettim, dokunmatik iz sürücümde (touchpad) aynı hata var.

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-17_203057276.png
    resim_2023-11-17_203057276.png
    36 KB · Görüntüleme: 44
  • resim_2023-11-17_204016636.png
    resim_2023-11-17_204016636.png
    36,6 KB · Görüntüleme: 38
Eminim! Windows7 Kullanıcısı ve XMORB'ın hatrına tekrar deneyeceğim; lakin 1 hafta sonra. Sınav haftasındayım. İnternet paketim bitti KYK'de misafirim. İnternet kullanamıyorum. (Yemekde yiyemiyorum, misafirim diye.) 1 Hafta sonra hotlatacağım. (-ki olmayacak gibi her sey denedim. Format vesaire dahil.)
hocam ilk önce laptopunuzda fn v.b aplikasyonlarla bluetooth un kapatılmadığından EMİN OLUN! emin olduktan sonra eğer böyle bir şey yoksa blueetoth sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmayı deneyin

Hatalı driver kurmuş olabilirsiniz Başlat + S tuşlarına basın ve buraya 'aygıt yöneticisi' yazın ve karşınıza çıkan seçeneği açın. Yukarıdan 'Görünüm' > 'gizli aygıtları göster'e tıklayın. Bluetooth ile ilgili bütün aygıtları kaldırdıktan sonra modelin güncel aygıtını tekrar kurun.

Eminim! Windows 7 kullanıcısı ve Xmorb'ın hatrına tekrar deneyeceğim; lakin 1 hafta sonra. Sınav haftasındayım. İnternet paketim bitti KYK'de misafirim. İnternet kullanamıyorum. (yemekde yiyemiyorum, misafirim diye.) 1 hafta sonra hotlatacağım. (-ki olmayacak gibi her şey denedim. Format vesaire dahil.)

Hocam sinirlenmenizin anlamını çözemedim size burada yardımcı olmaya çalışıyoruz siz ise verdiğimiz önerileri sinirle reddediyorsunuz anlamak güç.

Eminim! Windows 7 kullanıcısı ve Xmorb'ın hatrına tekrar deneyeceğim; lakin 1 hafta sonra. Sınav haftasındayım. İnternet paketim bitti KYK'de misafirim. İnternet kullanamıyorum. (yemekde yiyemiyorum, misafirim diye.) 1 hafta sonra hotlatacağım. (-ki olmayacak gibi her şey denedim. Format vesaire dahil.)

Hocam ayrıca xmorbnin hatrına derken sanki zorla bir şeyi size denetiyormuşuz gibi isterseniz denemeyin hocam fakat siz burada bizden yardım bekliyorsunuz biz yardım ediyoruz size sizde gidip önerilerimizi beğenmiyorsunuz. Madem cevapları beğenmiyorsunuz hocam mahallenizdeki sağlam bir bilgisayarcıdan yardım alabilirsiniz foruma yazmak yerine iyi akşamlar.

Hocam ayrıca xmorbnin hatrına derken sanki zorla bir şeyi size denetiyormuşuz gibi isterseniz denemeyin hocam fakat siz burada bizden yardım bekliyorsunuz biz yardım ediyoruz size sizde gidip önerilerimizi beğenmiyorsunuz. Madem cevapları beğenmiyorsunuz hocam mahallenizdeki sağlam bir bilgisayarcıdan yardım alabilirsiniz foruma yazmak yerine iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Hocam sinirlenmenizin anlamını çözemedim size burada yardımcı olmaya çalışıyoruz siz ise verdiğimiz önerileri sinirle reddediyorsunuz anlamak güç.

Şuanki gerginli ilk nedeni benim ünlem kullanmam 2. Dikkatli okumamanız. Hadi 3. yanlış da yanlış kelime seçimim olsun. Dedim ki hiçbiri olmuyor. Ben de sizin hatrınıza tekrardan sıfırdan kurulum yapacağım dedim. (O etiket içerisinde siz de varsınız, kendinize haksızlık etmeyin.)

Şu anki gerginli ilk nedeni benim ünlem kullanmam 2. dikkatli okumamanız. Hadi 3. yanlış da yanlış kelime seçimim olsun. Dedim ki hiçbiri olmuyor. Ben de sizin hatrınıza tekrardan sıfırdan kurulum yapacağım dedim. (o etiket içerisinde siz de varsınız, kendinize haksızlık etmeyin.)

Tamamdır hocam yanlış anlamışım afedersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı