Laptopta Bluetooth kartı yok

happyturkguest0

Hectopat
Daha fazla  
Benim PC'nin dün kapağını açtım. Bluetooth kartının yeri boştu. Ben temizlemek için açtım, temizleyip kapattım daha önce bilgisayarcıya temizletmeye götürüyordum. Onlar almış olabilir mi? Yoksa hiç Bluetooth kartı yok muydu? Bluetooth'suz laptop olabiliyorsa biligilenmek isterim.

Böyle bir şeyle karşılaşmanız oldukça garip. Yeni nesil laptopların hemen hemen hepsinde Bluetooth bulunur. Bilgisayarınızın modelini yazarsanız daha rahat yardımcı olmaya çalışabilirim.

Bluetooth ve wifi genelde bir arada aynı kart üzerinde bulunur. Şimdiye kadar farkederdiniz öyle bir şey olsa diye düşünüyorum. Bilgisayarınıza bluetooth ile bir şey bağlamayı denediniz mi?

Bluetooth ve wifi genelde bir arada aynı kart üzerinde bulunur. Şimdiye kadar farkederdiniz öyle bir şey olsa diye düşünüyorum. Bilgisayarınıza bluetooth ile bir şey bağlamayı denediniz mi?
Geçen gün kulaklığımın kablosu koptu sonra telefonda kullandığım Bluetooth kulaklığım aklıma geldi onu kullanmak için bağlamayı denedim ama Bluetooth açma ayarı bulamadım

Böyle bir şeyle karşılaşmanız oldukça garip. Yeni nesil laptopların hemen hemen hepsinde Bluetooth bulunur. Bilgisayarınızın modelini yazarsanız daha rahat yardımcı olmaya çalışabilirim.

Bilgisayar eski biraz internette pek bilgi yok
Marka model = Casper Nirvana NB 15.6

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı