Çözüldü Laptopta boot atarken "verification failed 0x1a Security violation" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CHEERY

Hectopat
Daha fazla  
Laptopuma boot atarken verification failed 0x1a Security violation diye bir hata aldım. Bilgisayarı her kapatıp açtığımda direkt karşıma çıkıyor ve başka hiçbir şeye erişemiyorum. USB çıkartıp çalıştırdığımda hata yok ama tekrar takıp çalıştırdığımda yine karşıma çıkıyor.

Çözüm
Laptopuma boot atarken verification failed 0x1a Security violation diye bir hata aldım. Bilgisayarı her kapatıp açtığımda direkt karşıma çıkıyor ve başka hiçbir şeye erişemiyorum. USB çıkartıp çalıştırdığımda hata yok ama tekrar takıp çalıştırdığımda yine karşıma çıkıyor.
Secure Boot kapatın.
Secure Boot kapatın.

Çözüm
BIOS'a bile giremiyorum ki, direkt karşıma mavi ekran ve o hata çıkıyor.

BIOS'a bile giremiyorum ki, direkt karşıma mavi ekran ve o hata çıkıyor.

Tamam sorunu çözdüm, bilgisayarın bataryasını söküp bir süre bekledim tekrar açtığımda BIOS menusunu açmaya zorladım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı