Laptopta cızırtı ve anlık donma problemi

Gunners

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Duyduğunuz cızırtı problemini yaşıyorum cızırtının olduğu anlarda fare imlecinde de anlık donmalar oluyor.
Daha önce bunun konusu açılmış ve HDD değiştirince çözüldüğünü söylenmiş. Ben de yeni HDD aldım fakat problemim çözülmedi. Ses hoparlörden geliyor kulaklık takınca aynı sesi duymaya devam ediyorum.
Temiz kurulum Driver güncelleme her şeyi denedim ama kesinlikle çözülmüyor sorun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Duyduğunuz cızırtı problemini yaşıyorum cızırtının olduğu anlarda fare imlecinde de anlık donmalar oluyor.
Daha önce bunun konusu açılmış ve HDD değiştirince çözüldüğünü söylenmiş. Ben de yeni HDD aldım fakat problemim çözülmedi. Ses hoparlörden geliyor kulaklık takınca aynı sesi duymaya devam ediyorum.
Temiz kurulum Driver güncelleme her şeyi denedim ama kesinlikle çözülmüyor sorun.

BIOS'u ve Driver'leri güncelle kesin çözüm. Özellikle BIOS

BIOS nasıl güncelleniyor?

Başlat menüsüne DxDiag yazın orada BIOS sürümünüz gözükecektir. İnternete anakart modelinizi yazın ve anakartınızın sitesinden güncel sürüm var mı diye bakın varsa bir flasha atıp BIOS'a girin ve BIOS Update yapın. Yalnız güncellerken kesinlikle sistem kapatılmamalı yoksa kül olur

Başlat menüsüne DxDiag yazın orada BIOS sürümünüz gözükecektir. İnternete anakart modelinizi yazın ve anakartınızın sitesinden güncel sürüm var mı diye bakın varsa bir flasha atıp BIOS'a girin ve BIOS Update yapın. Yalnız güncellerken kesinlikle sistem kapatılmamalı yoksa kül olur
hocam gerçekten de lenovo'nun kendi sitesine yüklemediği ama daha güncel bios sürümü varmış biosu güncelledim ama sorun çözülmedi sanırım donanımsal bir problem var laptopun şarj soketinde bir süredir temassızlık problemi var sanırım temassızlık sonucu başka aksamları bozuldu laptopun cevap için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı