Oberstleutnant
Megapat
Şarjda oynayın.GTX 1650 Ti
Ryzen 5 4600H
8 GB RAM
512 GB SSD
Windows 10 Pro
Şarjda oynayın.GTX 1650 Ti
Ryzen 5 4600H
8 GB RAM
512 GB SSD
Windows 10 Pro
Arkadaşlar yeni aldığım laptopta CS:GO'yu açtığım zaman sabit 30 FPS veriyordu. Fps_max 0'ı falan denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şarjda oynayı
Lobide de 30 fps oyuna girerken 60 fps fln oluyor oyuna girince tekrardan 30 a sabitleniyor hiç değişmiyorLaptop iyiyse prize takabilirsin gözle görülür bir FPS artışı olacaktır.
Lobide de 30 FPS oyuna girerken 60 FPS falan oluyor oyuna girince tekrar 30'a sabitleniyor hiç değişmiyor.
Dikey eşitleme kapalıydı prize taktım şimdi fps ler daha iyi olduDikey eşitleme kapalı mı? Ayrıca prize takmadan mı oynuyorsunuz?
Kaça çıktı? Her zaman prizde oyun oynayın. Yoksa tam verim alamazsınız.Dikey eşitleme kapalıydı prize taktım şimdi fps ler daha iyi oldu
Şu an şarjda valorant oynuyorum ama aynı şekilde arada kasma oluyorKaça çıktı? Her zaman prizde oyun oynayın. Yoksa tam verim alamazsınız.
Şu an şarjda Valorant oynuyorum ama aynı şekilde arada kasma oluyor.
Daha detaylı anlatır mısınız yapacağım şeyiOyun simgesine sağ tıklayın, grafik işlemci ile çalıştır> yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçeneğini seçin ve tekrar deneyin, küçük bir ihtimal ama oyunlar dahili GPU ile çalışıyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.