Laptopta CTRL+W yapamıyorum. Sadece W ve sadece CTRL çalışıyor. CTRL+T gibi fonksiyonlarda çalışıyor ancak CTRL+W çalışmıyor. İlk başta Valorant'ta CTRL basılı iken yürüyemediğimde fark ettim oyun sorunudur dedim. Bugün Chrome'da sekmede kapatamadığım zaman bir problem olduğunu anladım.
Sorunu çözdüm Reddit'de biraz araştırma yaptığım zaman son Samsung Magician güncellemesinden sonra birçok kişi bu sorunu yaşamış çözümü ise Magician arayüzünü açıp kapatmak.
Kullandığın laptop markası nedir? Bazı markaların default kısayol ataması oluyor. Örneğin Huawei de var bu. Dediğim gibi kısayol atamalarını kontrol et.
Kullandığın laptop markası nedir? Bazı markaların default kısayol ataması oluyor. Örneğin Huawei de var bu. Dediğim gibi kısayol atamalarını kontrol et.
Casper kullanmadım bilmiyorum. Casper'in kendine özel fan ayarını, klavye aydınlatma ayarlarını vs kontrol ettiğin Manager tarzı bir uygulaması varsa oradan bulabilirsin muhtemelen.
Sorunu çözdüm Reddit'de biraz araştırma yaptığım zaman son Samsung Magician güncellemesinden sonra birçok kişi bu sorunu yaşamış çözümü ise Magician arayüzünü açıp kapatmak.