Laptopta depolama yükseltme tavsiyesi

OmerBCK

Centipat
Laptopumun üzerinde 500GB M.2 SSD bulunuyor bir tane boş SATA alanı var. Ben depolamayı artırmak istiyorum. 1TB'lik M.2 alıp üzerindekini çıkarıp satabilirim ya da 500GB'lik SATA 3 SSD alabilirim kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

1TB M.2 alıp öbürünü çıkaracağına 1TB SATA SSD almanı tavsiye ederim. Böylece 1 değil 1,5TB depolaman olur. Hız konusunda da sorun yaşayacağını sanmam. SATA SSD'de yeterince hızlı.

Şuan 970 evo plus düşünüyordum 1800 civarı biraz pahalı geldiği için bu ikileme düştüm
1TB M.2 alıp öbürünü çıkaracağına 1TB SATA SSD almanı tavsiye ederim. Böylece 1 değil 1,5TB depolaman olur. Hız konusunda da sorun yaşayacağını sanmam. SATA SSD'de yeterince hızlı.
Evet ama 1tb m2 ssd ve sta ssd fiyatları arasında çok fark yok gibi yine de almak mantıklı mı acaba

Şu an 970 EVO Plus düşünüyordum 1800 civarı biraz pahalı geldiği için bu ikileme düştüm.

Evet ama 1TB M.2 SSD ve sta SSD fiyatları arasında çok fark yok gibi yine de almak mantıklı mı acaba?

Arada çok fark olmasa bile 1TB M.2 SSD'ye verdiğiniz para ile 500 GB alan kazanmış olacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…