M makavazie Femtopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Arkadaşımın PC'sinde böyle bir sorun var. Dış erkanında bir kırık olmadığını, durup dururken olduğunu belirtti. Bana işaretlediğim yerde iç materyallerden birinin kırılması gibi gözüktü. Sizce ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2020
Arkadaşımın PC'sinde böyle bir sorun var. Dış erkanında bir kırık olmadığını, durup dururken olduğunu belirtti. Bana işaretlediğim yerde iç materyallerden birinin kırılması gibi gözüktü. Sizce ne olabilir?
Çözüm CinarYilmaz 30 Aralık 2020 Darbe almış. Bastırmış falan olabilir. Ben de ekrana kafamı nihai gücümle (Yaş 7 o zamanlar) bastırıp ahanda böyle kırmıştım.
Darbe almış. Bastırmış falan olabilir. Ben de ekrana kafamı nihai gücümle (Yaş 7 o zamanlar) bastırıp ahanda böyle kırmıştım.
malcom Decapat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 37 17 Ekim 2021 #11 CinarYilmaz dedi: Darbe almış. Bastırmış falan olabilir. Ben de ekrana kafamı nihai gücümle (Yaş 7 o zamanlar) bastırıp ahanda böyle kırmıştım. Genişletmek için tıkla... Sen ittihat ve teraki sunucusunu biliyor musun? Artı 0 Eksi
CinarYilmaz dedi: Darbe almış. Bastırmış falan olabilir. Ben de ekrana kafamı nihai gücümle (Yaş 7 o zamanlar) bastırıp ahanda böyle kırmıştım. Genişletmek için tıkla... Sen ittihat ve teraki sunucusunu biliyor musun?
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 18 Ekim 2021 #12 malcom dedi: Sen ittihat ve teraki sunucusunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet, orada en cok levele sahip kisi benim. Konu disina cikiyoruz bu arada, o sunucudan bana yaz oradan konusalim. Artı 0 Eksi
malcom dedi: Sen ittihat ve teraki sunucusunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet, orada en cok levele sahip kisi benim. Konu disina cikiyoruz bu arada, o sunucudan bana yaz oradan konusalim.