Yeni laptop aldım ve oyun oynarken F tuşlarını kullanamıyorum ses açma kapatma falan yapıyor. Birkaç konuya baktım BIOS ile yapılıyor sanırım ama BIOS'a bir türlü giremedim. BIOS'a nasıl gireceğimi ve sonrasından nasıl F tuşlarını ayarlayacağımı söyleyebilirseniz güzel olur. Teşekkür ederim.
F2 ile olması lazım. Bilgisayarı kapatın. Sonra açma tuşuna basar basmaz sürekli F2'ye bas-çek yapın.
Sizin durumunuzda FN'i basılı tutarken F2'yi bas çek olabilir.
İşe yaramazsa F7, F8, F10, F11, F12, ESC ve Delete tuşlarını da deneyebilirsiniz. Genelde bu tuşlar kullanılıyor ama Lenovo F2 demiş.
Yeni laptop aldım ve oyun oynarken F tuşlarını kullanamıyorum ses açma kapatma falan yapıyor. Birkaç konuya baktım BIOS ile yapılıyor sanırım ama BIOS'a bir türlü giremedim. BIOS'a nasıl gireceğimi ve sonrasından nasıl F tuşlarını ayarlayacağımı söyleyebilirseniz güzel olur. Teşekkür ederim.
Sadece arka kapağını sökün. Dikkat edin kullandıysanız bakır soğutucu sıcak olabilir. Büyük kare bir şey var bakır soğutucunun altında bak bende Foxconn yazıyor. Sen de bir bak ve bize at.
Sadece arka kapağını sökün. Dikkat edin, kullandıysanız bakır soğutucu sıcak olabilir. Büyük kare bir şey var bakır soğutucunun altında. Bak bende Foxconn yazıyor. Sende bir bak ve bize at.
Tamam işte programlardan bakılıyor modele. Masaüstünde kesin bakılıyor orası ayrı da eski laptopumdan hatırladığım kadarıyla onda da tam marka model yazıyordu. CPU-Z üzerinden bakmıştım diye hatırlıyorum.