Çözüldü Laptopta Fastboot nedir, nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım hızlı açılsın diye fastboot açmak istiyorum nasıl açabilirim?
Fastboot bilgisayarınızı kapattıktan sonra daha hızlı açılmasını sağlayan bir BIOS ayarıdır.

Not:Bilgisayarı yeniden başlatınca fastboot kullanmadığı için bilgisayar yavaş açılır.

Açmanızı öneririm ama eğer kapalı gördüyseniz açınca bilgisayarın bozulma olasılığı çok yüksek oluyor, eğer bilgisayarınız başlamıyorsa BIOS ayarlarını resetleyebilirsin.

Bazı PC'lerde denemiştim fastboot'u açıyordum bilgisayar açılmıyordu.

Belki PC'niz açılabilir öyle bir olasılık da var. Moderatör yanlış bilgi diyip 1 saat geçici olarak yetkilerimi kısıtlamasın.
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım hızlı açılsın diye fastboot açmak istiyorum nasıl açabilirim?
Fastboot bilgisayarınızı kapattıktan sonra daha hızlı açılmasını sağlayan bir BIOS ayarıdır.

Not:Bilgisayarı yeniden başlatınca fastboot kullanmadığı için bilgisayar yavaş açılır.

Açmanızı öneririm ama eğer kapalı gördüyseniz açınca bilgisayarın bozulma olasılığı çok yüksek oluyor, eğer bilgisayarınız başlamıyorsa BIOS ayarlarını resetleyebilirsin.

Bazı PC'lerde denemiştim fastboot'u açıyordum bilgisayar açılmıyordu.

Belki PC'niz açılabilir öyle bir olasılık da var. Moderatör yanlış bilgi diyip 1 saat geçici olarak yetkilerimi kısıtlamasın.

Çözüm

Not: Bilgisayarı yeniden başlatınca fastboot kullanmadığı için bilgisayar yavaş açılır.

Yani sorun çıkarsa BIOS ayarlarını sıfırlarsam düzelir değil mi?

Fast boot dediğimiz mevzu işlemciyi bilgisayar kapansa bile derin uyku modunda tutmak gibi düşünebiliriz. İşlemci uyanık, ancak inanılmaz düşük güç harcıyor. Bios üzerinden açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı