Fastboot bilgisayarınızı kapattıktan sonra daha hızlı açılmasını sağlayan bir BIOS ayarıdır.Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım hızlı açılsın diye fastboot açmak istiyorum nasıl açabilirim?
restore default yaptıktan sonra düzelmesse windows'da bir sıkıntı olduğu anlamına geliyor.Bende anlamadım.
Bende de açık ama bazı BIOS'larda fastboot'u açınca windows hiç açılmıyormuş.Hocam bende de açık fastboot bir sorun yok. Açın olmazsa kapatırsınız.
Hocam 1000 de bir olan ihtimalleri söylemişsiniz.restore default yaptıktan sonra düzelmesse windows'da bir sıkıntı olduğu anlamına geliyor.
Bende de açık ama bazı BIOS'larda fastboot'u açınca windows hiç açılmıyormuş.
Bazı BIOS'larda hiç sıkıntı olmuyor.
Fast boot dediğimiz mevzu işlemciyi bilgisayar kapansa bile derin uyku modunda tutmak gibi düşünebiliriz. İşlemci uyanık, ancak inanılmaz düşük güç harcıyor. BIOS üzerinden açabilirsiniz.
Hocam çok gereksiz evham yapmışsınız. Bir kere bıos asla ve asla Windows diskine falan geçmez.O kadar da değil.
Bazen bozuluyor cidden başka PC'lerde denedim Windows açılmıyor ama BIOS açılıyor.
Kurtarmaya çalışmıştım önceden format atmayı bilmediğim için onaramamıştım.
Çözüldü: Fast Boot açılınca sistem açılmıyor
Dual Boot olarak Linux ve Windows kullanıyorum. Fast Boot ayarını açmak istedim. Açtıktan sonra yeniden başlattığımda bu hatayı alıyorum. Fast Boot açık olduğu için BIOS'a da giremiyorum. Linux'un kurulu olduğu diski söktüm, hala aynı.www.technopat.net
Tabii böyle olmamıştı PC'den PC'ye göre değişir.
BIOS Windows'un diskine geçmişti, Windows başlangıç ekranı hiç çıkmadı siyah ekrandı.
Hiç de 1000 de bir değil.MSI 8.1 Fast Boot'u Windows 10'da açtıktan sonra bilgisayar açılmıyor
Arkadaşlar bir açayım dedim ve sonuç bilgisayar açılmıyor. Siyah bir ekran var fotoğrafını birazdan atacağım yardımcı olabilir misiniz?www.technopat.net
Boşa enerji tüketiyor.
Kapatacağım o yüzden Chipset'im artık hızlı olduğu için gerekmiyor fastboot bana zaten.
İnanılmaz düşük güç derken çok çok mu az yoksa maximum düşük güç mü demek istediniz?
Zaten BIOS pilini de o yüzden çıkardım PC'min eskimesinden korkuyorum.
Burada amacım elektrik tasarrufu değil donanım ömrü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.