Çözüldü Laptopta fiber hızı alınamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MugenImano

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD7640HS+RTX3050(6GB)
Türk Telekom'dan fiber cektirdim. Telefon ve eski laptopumda 100Mbps aliyorum fakat guncel kullandigim laptopta 25Mbps deger alabiliyorum. Bunun çözümü nedir?

Çözüm
Hocam ag bagdastiricisi nedir tam olarak bilmiyorum ama MediaTek MT7921 Wi-Fi 6 802.11AX PCI-e Adapter kullaniyor. Bilgisayar 5GHz de sorun cikariyor ve ag baglantilarinda yerel Windows ag baglantisi etkinken internetin hizi 30'larda takiliyor

MediaTek çipler Wi-Fi'de hep sorun çıkarıyor ya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birileri şöyle bir şeyler paylaşmış.
Size tavsiyem bu kartı çıkarıp markası MediaTek olmayan bir Wi-Fi kartı almanız.
Zamanında bende çok çektim MediaTek kartlardan. Yenisini aldıktan sonra üzerinde sigara söndürüp sobada yaktım.
Kullandığınız ağ bağdaştırıcıları nedir?
Hocam ag bagdastiricisi nedir tam olarak bilmiyorum ama MediaTek MT7921 Wi-Fi 6 802.11ax PCIe Adapter kullaniyor.bilgisayar 5GHz de sorun cikariyor ve ag baglantilarinda yerel windows ag baglantisi etkinken internetin hizi 30 larda takiliyor

Hocam ag bagdastiricisi nedir tam olarak bilmiyorum ama MediaTek MT7921 Wi-Fi 6 802.11AX PCI-e Adapter kullaniyor. Bilgisayar 5GHz de sorun cikariyor ve ag baglantilarinda yerel Windows ag baglantisi etkinken internetin hizi 30'larda takiliyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Size tavsiyem bu kartı çıkarıp markası MediaTek olmayan bir Wi-Fi kartı almanız.
Zamanında bende çok çektim MediaTek kartlardan. Yenisini aldıktan sonra üzerinde sigara söndürüp sobada yaktım.

Çözüm

Haklisiniz hocam.Bir sekilde 2.4Ghz kullanimimda pingde bir sikinti olur mu?Laptop icin onerebileceginiz bi kart var mi?

Haklisiniz hocam. Bir sekilde 2.4GHz kullanimimda pingde bir sıkıntı olur mu? Laptop icin onerebileceginiz bir kart var mi?

Kod:
Intel Dual Band Wi-Fi 6(802.11ax) AX201 160MHz 2x2

Ben Intel'in bu aygıtını kullanıyorum. Wi-Fi 6 da destekliyor. 500 Mbps sorunsuz pingsiz kullanıyorum. Tabii eğer imkanınız varsa CAT6 kablo ile internet kullanmanız en sağlıklısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı