Laptopta formattan sonra LoL'de FPS düştü

Galaktik Nasus

Centipat
Daha fazla  
Laptopumda format atmadan önce LoL'de 180 FPS alırken format attıktan sonra 50 FPS'lere düştü. Driverları güncelledim ama sorun devam ediyor nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopumda format atmadan önce LoL'de 180 FPS alırken format attıktan sonra 50 FPS'lere düştü. Driverları güncelledim ama sorun devam ediyor nedeni ne olabilir?

Bende de olmuştu 20 FPS oynuyordum. Sonra YouTube'dan bir tane Config dosyası buldum oradaki en düşük Config'i yükledim. Sonra oyuna girince ayarları tekrar eskiden nasılsa öyle yaptım sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de olmuştu 20 FPS oynuyordum. Sonra YouTube'dan bir tane Config dosyası buldum oradaki en düşük Config'i yükledim. Sonra oyuna girince ayarları tekrar eskiden nasılsa öyle yaptım sorun çözüldü.
peki o dosyanın linkini atabilirmisiniz bulabilirseniz yada ben nasıl bulabilirim yardımcı olursan sevinirim

Peki o dosyanın linkini atabilir misiniz bulabilirseniz ya da ben nasıl bulabilirim yardımcı olursan sevinirim.

Link atmak yasak mı buraya değilse atayım. Ama videonun adı "League of Legends FPS arttırma yöntemi (+100 FPS artışı)" kanalın adı da "EYLDRM" açıklamalar kısmında dosya var dosyayı indirdikten sonra dosyadaki en düşük Config'i LoL'e atın ondan sonra antrenman moduna girip eski ayarlarınızı yapın.

Link atmak yasak mı buraya değilse atayım. Ama videonun adı "League of Legends FPS arttırma yöntemi (+100 FPS artışı)" kanalın adı da "eyldrm" açıklamalar kısmında dosya var dosyayı indirdikten sonra dosyadaki en düşük Config'i LoL'e atın ondan sonra antrenman moduna girip eski ayarlarınızı yapın.

Link yasak değil.

Link atmak yasak mı buraya değilse atayım. Ama videonun adı "League of Legends FPS arttırma yöntemi (+100 FPS artışı)" kanalın adı da "EYLDRM" açıklamalar kısmında dosya var dosyayı indirdikten sonra dosyadaki en düşük Config'i LoL'e atın ondan sonra antrenman moduna girip eski ayarlarınızı yapın.
teşekkürler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı