BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 14 Mart 2022 #1 Aklıma bir soru takıldım bende Excalibur G770 var yanında gömülü şekilde Windows geliyor. Oradaki gömülü key alsam başka bir PC kullanabilir miyim?
Aklıma bir soru takıldım bende Excalibur G770 var yanında gömülü şekilde Windows geliyor. Oradaki gömülü key alsam başka bir PC kullanabilir miyim?
Çözüm BizowiE 14 Mart 2022 BeTas dedi: Aklıma bir soru takıldım bende Excalibur G770 var yanında gömülü şekilde Windows geliyor. Oradaki gömülü key alsam başka bir PC kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer dediğiniz OEM key yani gömülü key ise başka yerde kullanılamaz maalesef.
BeTas dedi: Aklıma bir soru takıldım bende Excalibur G770 var yanında gömülü şekilde Windows geliyor. Oradaki gömülü key alsam başka bir PC kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer dediğiniz OEM key yani gömülü key ise başka yerde kullanılamaz maalesef.
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 14 Mart 2022 #2 BeTas dedi: Aklıma bir soru takıldım bende Excalibur G770 var yanında gömülü şekilde Windows geliyor. Oradaki gömülü key alsam başka bir PC kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer dediğiniz OEM key yani gömülü key ise başka yerde kullanılamaz maalesef. Artı 0 Eksi Çözüm
BeTas dedi: Aklıma bir soru takıldım bende Excalibur G770 var yanında gömülü şekilde Windows geliyor. Oradaki gömülü key alsam başka bir PC kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer dediğiniz OEM key yani gömülü key ise başka yerde kullanılamaz maalesef.
KS KS BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 14 Mart 2022 #3 BizowiE dedi: Eğer dediğiniz OEM key yani gömülü key ise başka yerde kullanılamaz maalesef. Genişletmek için tıkla... Hadi be... Artı 0 Eksi
BizowiE dedi: Eğer dediğiniz OEM key yani gömülü key ise başka yerde kullanılamaz maalesef. Genişletmek için tıkla... Hadi be...
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 14 Mart 2022 #4 BeTas dedi: Hadi be... Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu kodu yazın. slmgr -dli OEM key mi Retail key mi öğrenirsiniz? Artı 0 Eksi
BeTas dedi: Hadi be... Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu kodu yazın. slmgr -dli OEM key mi Retail key mi öğrenirsiniz?
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 14 Mart 2022 #6 Maalesef başka bir PC de kullanamazsın kankam. Artı 0 Eksi
KS KS BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 14 Mart 2022 #7 BizowiE dedi: Maalesef başka bir PC de kullanamazsın kankam. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler yardımınız için. konu çözüldü olarak işaretlenebilir. Artı 0 Eksi
BizowiE dedi: Maalesef başka bir PC de kullanamazsın kankam. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler yardımınız için. konu çözüldü olarak işaretlenebilir.
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #8 BeTas dedi: Aklıma bir soru takıldım bende Excalibur G770 var yanında gömülü şekilde Windows geliyor. Oradaki gömülü key alsam başka bir PC kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef kullanamazsınız. Artı 0 Eksi
BeTas dedi: Aklıma bir soru takıldım bende Excalibur G770 var yanında gömülü şekilde Windows geliyor. Oradaki gömülü key alsam başka bir PC kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef kullanamazsınız.