Hacıhowareyou
Centipat
Daha fazla
Değiştirdim fazla mı sıktım acaba? https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-termal-macun-4-gr-actcp00002b-p-HBV00000KBT85Termal macun vs değiştirildi mi?
Fanlar soketlere bağlandımı hocam?
MX-4Değiştirdim fazla mı sıktım acaba? https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-termal-macun-4-gr-actcp00002b-p-HBV00000KBT85
Bağladım hocam fanlar dönüyor ikisi de.
Sorun macunun mx-4 olması olabilir mi?MX-4Alabileceğiniz en kötü iletkenliğe sahip macun. Yine de 95 dereceyi açıklamıyor.
Hayır. İletkenliği kötü olabilir ama 95 dereceye çıkmasının imkanı yok. Çok sürdüm demişsiniz pump-out yapmış olabilir o halde.Sorun macunun mx-4 olması olabilir mi?
Oyuna girdiğim zaman fanlar deli gibi dönüyor uçak motoru gibi ses çıkarıyor pc.Hayır. İletkenliği kötü olabilir ama 95 dereceye çıkmasının imkanı yok. Çok sürdüm demişsiniz pump-out yapmış olabilir o halde.
Fanlar kaç devirde dönüyor bu arada? Sessiz moda almış olabilirsiniz bu da ısıtır cihazı.
Hocam laptop için termal macun önerir misiniz? linkle beraber... muhtemelen macunu iyi süremedim.Hayır. İletkenliği kötü olabilir ama 95 dereceye çıkmasının imkanı yok. Çok sürdüm demişsiniz pump-out yapmış olabilir o halde.
Fanlar kaç devirde dönüyor bu arada? Sessiz moda almış olabilirsiniz bu da ısıtır cihazı.
Oyuna girdiğim zaman fanlar deli gibi dönüyor uçak motoru gibi ses çıkarıyor pc.
Hocam laptop için termal macun önerir misiniz? linkle beraber... muhtemelen macunu iyi süremedim.
Hocam tekrar termal macun yenilemesi yaptım ama hala 90 derece üstü değerler görüyorum fotoğraflar ile birlikte paylaşıyorum.![]()
Cooler Master MasterGel Pro MGY-ZOSG-N15M-R2 Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterGel Pro MGY-ZOSG-N15M-R2 Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterGel Pro MGY-ZOSG-N15M-R2 Termal Macun özelliklerini incele, 322,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mastergel Pro hakkında yeterli bilgim yok. Hydronaut almanız daha iyi olur. CPU ve GPU üzerine nokta şeklinde uygularsanız fazlasıyla yetecektir. 1g olmasına bakmayın.![]()
Thermal Grizzly Hydronaut 1 gr TG-H-001-RS Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Hydronaut 1 gr TG-H-001-RS Termal Macun gr fiyatı 311,20 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Hydronaut 1 gr TG-H-001-RS Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam fanlar sokete bağlı çalışıyorlar pc'nin içinin fotoğraflarını paylaştım.Fanlar soketlere bağlandımı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.