Ziqx Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 Laptopta harici ve entegre grafik kart arasında geçiş yapmak istiyorum. Bunu istememin nedeni laptopun ekran kartımı değil de entegre grafik kartını kullandığını düşünmem.
Laptopta harici ve entegre grafik kart arasında geçiş yapmak istiyorum. Bunu istememin nedeni laptopun ekran kartımı değil de entegre grafik kartını kullandığını düşünmem.
Asilkaan Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 443 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #2 Kullandığınız programın .exe dosyanızı; Grafik Ayarı yazarak bulabileceğiniz bölüme ekleyin ve yüksek performans seçeneğini işaretleyin. Artı 0 Eksi
Kullandığınız programın .exe dosyanızı; Grafik Ayarı yazarak bulabileceğiniz bölüme ekleyin ve yüksek performans seçeneğini işaretleyin.
KS KS Ziqx Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #3 Asilkaan dedi: Kullandığınız programın .exe dosyanızı; Grafik Ayarı yazarak bulabileceğiniz bölüme ekleyin ve yüksek performans seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol onu bazen yapıyorum Artı 0 Eksi
Asilkaan dedi: Kullandığınız programın .exe dosyanızı; Grafik Ayarı yazarak bulabileceğiniz bölüme ekleyin ve yüksek performans seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol onu bazen yapıyorum