Laptopta HDD bölündükten sonra yavaş çalışıyor

DarkStal77

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Intel Optane+932GBHDD
Anakart
laptop olduğu için bilmiyorum
Merhab, a SSD veya HDD ne olduğunu tam olarak ben de bilmiyorum her neyse ben bir gün Rust diye bir oyun yüklüyorum fakat çok yavaş giriyordu bu tam olarak 1 2 ay önce yaşandı oyuna yavaş girdiği için bende diskimi bölmek istedim sadece o disk Rust oynadığımda kullandığım bir disk olacaktı tamam iyi hoş böldüm diski bir şekilde sonra Rust oyununu o diske indiremedim sonra vazgeçtim disklerimi en baştan birleştirmeye çalışacaktım bende saf aklıma diski sil yaptım. 930 GB'lık disk 360 GB kaldı Aygıt Yöneticisi'ni vs açtım 930 GB gözüküyor Allah Allah dedim Windows disk yerinden baktığımda ise 360 gözüküyordu. Restart vs attım düzelmedi sonra format atmayı denedim olmadı hatalar vermeye başladı sonra saldım işte dün falan format atmayı becerdim bir şekilde fakat disk asla düzelmedi ve diskimin yazma okuma hızı ise ayrı bir dert oldu 10 20 MB üstü yazmıyor fakat test yaptığımda 950 MB yazdığını görüyorum ama asla tam performans çalışmıyor. Ne yapmalıyım ve bilgisayarım laptop yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• ss1.png
    ss1.png
    223,4 KB · Görüntüleme: 25
  • ss2.png
    ss2.png
    39,2 KB · Görüntüleme: 29
  • ss3.png
    ss3.png
    49,4 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler