- Makaleler
- 1
Yaparken yanında olsunTanıdığınız değilse yapmayın. Çünkü parça çalması çok yüksek bir ihtimal. Yada yeni parçayı alır, ikinci el ve daha kötü bir parça takar.
Yaparken yanında olsunTanıdığınız değilse yapmayın. Çünkü parça çalması çok yüksek bir ihtimal. Yada yeni parçayı alır, ikinci el ve daha kötü bir parça takar.
Tanıdığınız değilse yapmayın. Çünkü parça çalması çok yüksek bir ihtimal. ya da yeni parçayı alır, ikinci el ve daha kötü bir parça takar.
Tanıdık. Ve beş yıldızı gözüküyor Google'de.
Tanıdık olsa bile bile yanında durun. Parçayı verin, bende öğreneyim deyip bir parçayı çalmadığına veya değiştirmediğine emin olun derim ben.
Teşekkür ederim. Ama adamlar yoğun çalışıyor ve nasıl yapcağını izleteceğini zannetmem ve bir cihazımız adamda Lenovo marka ekran değişimi yapılcak ben bir tık şüphelendim adamlardan. Çünkü en az 4-5 ay oldu ama hala ekran gelmedi. Bence bir iş dönüyor. Ama tanıdık.
Sen randevu al o zaman yanlarında dur olmadı başka yerde yaptır.
Ankaradaysan link attığım bilendenal.com montaj yapıyordu. Pandemi sonrası yapıyormu bilmiyorum.Kardeş sen çok yanlış anladın adamlar şirket. Yani randevu mantığı falan yok öyle yerlerde.
Ankaradaysan link attığım bilendenal.com montaj yapıyordu. Pandemi sonrası yapıyor mu bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.