Laptopta her zaman NVIDIA ekran kartını nasıl kullanılır?

Makaleler
2
Daha fazla  
Laptopta her zaman NVIDIA ekran kartı nasıl kullanılır? Masaüstünde olsa bile NVIDIA kullanmak istiyorum.

Yanlış bilgi
Laptopta her zaman NVIDIA ekran kartı nasıl kullanılır? Masaüstünde olsa bile NVIDIA kullanmak istiyorum.
Çok kolay aygıt yöneticisinden dahili diğer ekran kartını devre dışı bırak artık her zaman Nvidia Ekran kartını kullanırsın ya da dahili ekran kartının ayarlarından hallet.

Çok kolay aygıt yöneticisinden dahili diğer ekran kartını devre dışı bırak artık her zaman Nvidia Ekran kartını kullanırsın ya da dahili ekran kartının ayarlarından hallet.
Hocam öyle yapınca görüntü gidiyormuş galiba. o yüzden denemek istemedim.

MUX Switch yoksa kullanamazsın.

bu sadece Driver'ı kapatıyor tamamen igpu'yu kapatmıyor. Asus Mux Switch tarzı bir özellik varsa leptopta onunla kapatabilirsin. Onun dışında harici monitör bağlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…