Selamlar, sorunum OBS ile ilgili. i7 9750H ve RTX 2060'lı laptop kullanıyorum, OBS'yi açtığımda siyah ekran hatası alıyorum (oyunlar normal görünüyor fakat masaüstü siyah ekran). Bu sorunu çözmek için uygulamayı entegre grafik kartıyla çalıştırmam gerekiyormuş, böyle yapınca masaüstümün görüntüsünü de normal bir şekilde alabiliyorum. Fakat entegre grafik kartıyla çalıştırdığım zaman oyunlarda inanılmaz FPS kaybı yaşıyorum (programın açık olması yeterli). Normalin dışında bir kayıp, entegre grafik çok mu yoruluyor ne oluyor bilmiyorum bundan dolayı da 200 FPS aldığım oyunlarda 40-50 FPS'lere düşüyorum. Kaydı başlattığımda 30'lara kadar düşüyorum. Bu sorunun çözümünü bulamadım, konu açtım cevap veren olmadı. Belki dahili grafik kartını devre dışı bırakıp her şeyde RTX 2060'ı kullanırsam görüntüyü masaüstüne artık NVIDIA vereceğinden siyah ekran sorununu çözebilirim diye düşündüm. Dahili grafik kartını devre dışı bırakmak sağlıklı mıdır? Bir zarar verir mi? Nasıl devre dışı bırakırım? Not: Pilim gömülü olduğu için sürekli prizde kullanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: