Laptopta internet gidip geliyor

levosyr

Hectopat
Daha fazla  
Laptopta internet 3-4 saniyeliğine gidip geliyor. Video falan izlerken anlaşılmıyor bile. Ama oyun oynarken oyun gidiyor direkt sonra geri geliyor. Bu sorun sadece laptopta oluyor. Modem bir tık uzakta ama ondan kaynaklandığını sanmıyorum. Full çekiyor çünkü sürekli. Modemi kurabileceğim başka yer olmadığı için yerini değiştiremiyorum. Yurt dışında cox marka. Uygulamasına baktığımda ne modemde ne de laptopa olan bağlantıda bir sorun gözükmüyor. Son zamanlarda çok canımı sıkmaya başladı.

Laptopta internet 3-4 saniyeliğine gidip geliyor. Video falan izlerken anlaşılmıyor bile. Ama oyun oynarken oyun gidiyor direkt sonra geri geliyor. Bu sorun sadece laptopta oluyor. Modem bir tık uzakta ama ondan kaynaklandığını sanmıyorum. Full çekiyor çünkü sürekli. Modemi kurabileceğim başka yer olmadığı için yerini değiştiremiyorum. Yurt dışında cox marka. Uygulamasına baktığımda ne modemde ne de laptopa olan bağlantıda bir sorun gözükmüyor. Son zamanlarda çok canımı sıkmaya başladı.

macbookmu kullanıyorsunuz hocam Windows mu?

Laptopa yakın zamanda format attınız mı?

Hayır. Laptop Acer Predator Helios Neo 16. 1 sene olmadı daha alalı hiç format atmadım. Virüs vesaire olduğunu da sanmıyorum. Kaçak siteden falan hiçbir şey indirmedim. Windows 11 var.

Hocam format deneyebilirsiniz veya ağ sürücülerini tekrardan yükleyebilirsiniz Acer kullanıyorum bende bir problem yaşamadım hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı