Laptopu açtım video izleyecektim internet gitti bir anda. Daha önce de yaşadığım bir sorun fakat ağ bağdaştırıcı seçeneklerinde Wi-Fi yerine VPN'in adı yazıyor ne yapmam gerekli? Teşekkür ederim.
VPN Bağlantısını Devre Dışı BırakınLaptopu açtım video izleyecektim internet gitti bir anda. Daha önce de yaşadığım bir sorun fakat ağ bağdaştırıcı seçeneklerinde Wi-Fi yerine VPN'in adı yazıyor ne yapmam gerekli? Teşekkür ederim.
onu denedim fakat vpn internet olmadığı için kullanılamıyor. fotoğraf da paylaşıcaktım fakat yükleyemedim. ağ bağdaştırıcı seçeneklerinde hotspotshield network adapter yaziyor baska bir secenek yokVPN açık ise kapatıp deneyin.
vpn zaten kapalı ve kaldırabileceğim bir wifi adaptörü gözükmüyor. dilerseniz başka bir platformdan fotoğraf iletiyim burada fotoğraf koyamıyorum nedensizceVPN Bağlantısını Devre Dışı Bırakın
Ağ Bağdaştırıcısını Yeniden Başlatın
Ağ Bağdaştırıcısını Güncelleyin
VPN Bağdaştırıcısını Kaldırın
Ağ Bağdaştırıcılarını Sıfırlayın
Wi-Fi Adaptörünü Kaldırıp Yeniden Yükleyin
Onu denedim fakat VPN internet olmadığı için kullanılamıyor. Fotoğraf da paylaşacaktım fakat yükleyemedim. Ağ bağdaştırıcı seçeneklerinde hotspotshield network adapter yaziyor baska bir secenek yok.
VPN zaten kapalı ve kaldırabileceğim bir Wi-Fi adaptörü gözükmüyor. Dilerseniz başka bir platformdan fotoğraf iletiyim burada fotoğraf koyamıyorum nedensizce.
şimdi yaptım fakat bi gelişme yokWindows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Şimdi yaptım fakat bir gelişme yok.
sorun gidericiyi çalıştırınca "Hotspotshield network adapter" bağdaştırıcısına takılı Ethernet kablosu yok. diyokSorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor?
Sorun gidericiyi çalıştırınca "hotspotshield network adapter" bağdaştırıcısına takılı Ethernet kablosu yok. Diyok.
buradan atınca dosya çok büyük falan diyor isterseniz instagram sayfama istek atın @demirkilicimTelefon ile çekip fotoğraf atma şansın var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.