Berat Eren Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 215 24 Aralık 2020 #1 Şimdi elimde P6200 işlemcili laptop var. Intel HD Graphics 1. nesil bulunmakta. Ben buna i5 560M takarsam Intel HD Graphics aynı mi kalir? Yükselir mi?
Şimdi elimde P6200 işlemcili laptop var. Intel HD Graphics 1. nesil bulunmakta. Ben buna i5 560M takarsam Intel HD Graphics aynı mi kalir? Yükselir mi?
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Aralık 2020 #2 Tabiki İGPU işlemci içerisinde yer alır. Eğer sisteme o işlemciyi bir şekilde takabilirseniz ve çalışırsa İGPU'da değişmiş olacaktır.
Tabiki İGPU işlemci içerisinde yer alır. Eğer sisteme o işlemciyi bir şekilde takabilirseniz ve çalışırsa İGPU'da değişmiş olacaktır.
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 24 Aralık 2020 #3 Evet mantıken igpu değişir fakat işlemci değişmez. Anakarta lehimlidir bu işlemci ve değişmez.
Berat Eren Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 215 24 Aralık 2020 #4 Fermion dedi: Evet mantıken igpu değişir fakat işlemci değişmez. Anakarta lehimlidir bu işlemci ve değişmez. Genişletmek için tıkla... Yok hocam işlemci değişiyor anakarta lehimli değil.
Fermion dedi: Evet mantıken igpu değişir fakat işlemci değişmez. Anakarta lehimlidir bu işlemci ve değişmez. Genişletmek için tıkla... Yok hocam işlemci değişiyor anakarta lehimli değil.
TheSylar Kilopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #5 Bazi modellerde değişebilirsin ama bunun için ciddi ekipman ve bilgi gerekir. Değer mi? Diye sorarsan değmez fantezi .
Bazi modellerde değişebilirsin ama bunun için ciddi ekipman ve bilgi gerekir. Değer mi? Diye sorarsan değmez fantezi .
Berat Eren Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 215 24 Aralık 2020 #6 166307 dedi: Tabii ki igpu işlemci içerisinde yer alır. Eğer sisteme o işlemciyi bir şekilde takabilirseniz ve çalışırsa Igpu'da değişmiş olacaktır. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben o i5 560M yükseltsem ne olur hocam Intel HD Graphics 4000 mi 3000 mi ve yahut her neyse. TheSylar dedi: Bazi modellerde değişebilirsin ama bunun için ciddi ekipman ve bilgi gerekir. Değer mi? Diye sorarsan değmez fantezi . Genişletmek için tıkla... İşlemci zaten gayet ucuz hocam neredeyse aralarında 2 kat fark var en azından biraz performansı artsın diye yapıyorum TheSylar dedi: Bazi modellerde değişebilirsin ama bunun için ciddi ekipman ve bilgi gerekir. Değer mi? Diye sorarsan değmez fantezi . Genişletmek için tıkla... İşlemciyi değiştirim diye düşünüyorum hocam bı aksilik cikmazsa
166307 dedi: Tabii ki igpu işlemci içerisinde yer alır. Eğer sisteme o işlemciyi bir şekilde takabilirseniz ve çalışırsa Igpu'da değişmiş olacaktır. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben o i5 560M yükseltsem ne olur hocam Intel HD Graphics 4000 mi 3000 mi ve yahut her neyse. TheSylar dedi: Bazi modellerde değişebilirsin ama bunun için ciddi ekipman ve bilgi gerekir. Değer mi? Diye sorarsan değmez fantezi . Genişletmek için tıkla... İşlemci zaten gayet ucuz hocam neredeyse aralarında 2 kat fark var en azından biraz performansı artsın diye yapıyorum TheSylar dedi: Bazi modellerde değişebilirsin ama bunun için ciddi ekipman ve bilgi gerekir. Değer mi? Diye sorarsan değmez fantezi . Genişletmek için tıkla... İşlemciyi değiştirim diye düşünüyorum hocam bı aksilik cikmazsa
2 213639 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 702 Çözümler 6 24 Aralık 2020 #7 @Berat Eren İşlemcinin soket kodları, güç tüketimleri, RAM frekansları aynıysa değiştirebilirsiniz.
Berat Eren Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 215 24 Aralık 2020 #8 166307 dedi: Tabii ki igpu işlemci içerisinde yer alır. Eğer sisteme o işlemciyi bir şekilde takabilirseniz ve çalışırsa Igpu'da değişmiş olacaktır. Genişletmek için tıkla... Eğer işlemciyi i5 560M olarak değiştirirsem hangi HD Graphics olur?
166307 dedi: Tabii ki igpu işlemci içerisinde yer alır. Eğer sisteme o işlemciyi bir şekilde takabilirseniz ve çalışırsa Igpu'da değişmiş olacaktır. Genişletmek için tıkla... Eğer işlemciyi i5 560M olarak değiştirirsem hangi HD Graphics olur?
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.474 Makaleler 1 Çözümler 19 24 Aralık 2020 #9 IGPU işlemcinin içinde. İşlemci değiştiğinden doğal olarak o da değişir.
Berat Eren Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 215 24 Aralık 2020 #10 213639 dedi: @Berat Eren işlemcinin soket kodları, güç tüketimleri, RAM frekansları aynıysa değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam her şeyi araştırdım soketler uyuyor Watt değerleri falan her şey uyuyor birkaç siteden buldum her şeyi karar verdim bu işlemciye. Yahya Nuroğlu dedi: Igpu işlemcinin içinde. İşlemci değiştiğinden doğal olarak o da değişir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben daha iyi işlemci taktigimda HD Graphics daha iyi olacak ya hangi versiyonu olur nereden öğrenebilirim onu?
213639 dedi: @Berat Eren işlemcinin soket kodları, güç tüketimleri, RAM frekansları aynıysa değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam her şeyi araştırdım soketler uyuyor Watt değerleri falan her şey uyuyor birkaç siteden buldum her şeyi karar verdim bu işlemciye. Yahya Nuroğlu dedi: Igpu işlemcinin içinde. İşlemci değiştiğinden doğal olarak o da değişir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben daha iyi işlemci taktigimda HD Graphics daha iyi olacak ya hangi versiyonu olur nereden öğrenebilirim onu?