Çözüldü Laptopta işlemci takılırsa Valorant açar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hydraaa

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant işlemci öncelikli bir oyun olduğu için film vs. izlemek için aldığım laptopuma işlemci taksam Valorant oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemini belirt.
  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 64-Bit.
  • İşlemci: Intel Core i3-4150 / AMD A8-7650K veya eşdeğeri.
  • Bellek: 4 GB RAM.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 730 / AMD Radeon R5 240.
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan.
  • DirectX: Sürüm 11.
Sistemin bundan aşağı ise oynayamazsın.

Ekran kartı, RAM olmadan hiçbir oyunu açamazsınız.

Artı -4 Eksi

İslemci olarak i7 almayı düsünüyorum ekran kartı var ama UHD Graphics 500 oyunu acıyor su anda 30 80 FPS arası fakat 144 FPS sabit veya üstü bir şey yapmak istiyorum mümkün olabilir mi?

Laptopta işlemci vardır zaten, olmasa çalışmaz.

YouTube'da videolarına baktım bildiğin değiştirip kullanıyor sorunsuz (aynı model)

Yanlış bilgi
İslemci olarak i7 almayı düsünüyorum ekran kartı var ama UHD Graphics 500 oyunu acıyor su anda 30 80 FPS arası fakat 144 FPS sabit veya üstü bir şey yapmak istiyorum mümkün olabilir mi?
Laptop işlemcisi değiştirilemez, herkes yazdı zaten.

Artı -1 Eksi

Tahminen kullandiginiz laptopta islemci soketli yapida degildir, soketli yapida olsa bile uyumlu islemci bulmak cok zor.
Aklinizdan cikarin derim bu yontemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…