hydraaa Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #1 Merhaba, Valorant işlemci öncelikli bir oyun olduğu için film vs. izlemek için aldığım laptopuma işlemci taksam Valorant oynatır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2023
Merhaba, Valorant işlemci öncelikli bir oyun olduğu için film vs. izlemek için aldığım laptopuma işlemci taksam Valorant oynatır mı?
Çözüm Artoria Pendragon 16 Mayıs 2023 hydraaa dedi: Buymuş. Genişletmek için tıkla... İşlemcin lehimli. Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) - Product Specifications | Intel Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies. www.intel.com.tr
hydraaa dedi: Buymuş. Genişletmek için tıkla... İşlemcin lehimli. Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) - Product Specifications | Intel Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies. www.intel.com.tr
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 16 Mayıs 2023 #21 hydraaa dedi: uhd 500 ekran kartı celeron 5000 de işlemci sanırım Genişletmek için tıkla... U serisinden bir modeliyse işlemcin değişmiyor, mümkün değil yani yükseltmen. Artı 0 Eksi
hydraaa dedi: uhd 500 ekran kartı celeron 5000 de işlemci sanırım Genişletmek için tıkla... U serisinden bir modeliyse işlemcin değişmiyor, mümkün değil yani yükseltmen.
KS KS hydraaa Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #22 Ege Hanedar dedi: U serisinden bir modeliyse işlemcin değişmiyor, mümkün değil yani yükseltmen. Genişletmek için tıkla... Peki yükselttim diyelim ve çalışıyor FPS'im artar mı oyunda? Ege Hanedar dedi: U serisinden bir modeliyse işlemcin değişmiyor, mümkün değil yani yükseltmen. Genişletmek için tıkla... N serisinden. Artı 0 Eksi
Ege Hanedar dedi: U serisinden bir modeliyse işlemcin değişmiyor, mümkün değil yani yükseltmen. Genişletmek için tıkla... Peki yükselttim diyelim ve çalışıyor FPS'im artar mı oyunda? Ege Hanedar dedi: U serisinden bir modeliyse işlemcin değişmiyor, mümkün değil yani yükseltmen. Genişletmek için tıkla... N serisinden.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 16 Mayıs 2023 #23 hydraaa dedi: Peki yükselttim diyelim ve çalışıyor FPS'im artar mı oyunda? Genişletmek için tıkla... Yükseltme imkanın yok. Yükseltirsen artar tabii ki de. hydraaa dedi: Peki yükselttim diyelim ve çalışıyor FPS'im artar mı oyunda? N serisinden. Genişletmek için tıkla... Tam olarak işlemciyi söyler misin? Artı 0 Eksi
hydraaa dedi: Peki yükselttim diyelim ve çalışıyor FPS'im artar mı oyunda? Genişletmek için tıkla... Yükseltme imkanın yok. Yükseltirsen artar tabii ki de. hydraaa dedi: Peki yükselttim diyelim ve çalışıyor FPS'im artar mı oyunda? N serisinden. Genişletmek için tıkla... Tam olarak işlemciyi söyler misin?
KS KS hydraaa Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #24 Ege Hanedar dedi: Yükseltme imkanın yok. Yükseltirsen artar tabii ki de. Tam olarak işlemciyi söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam böyle gözüküyor ama :d Artı 0 Eksi
Ege Hanedar dedi: Yükseltme imkanın yok. Yükseltirsen artar tabii ki de. Tam olarak işlemciyi söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam böyle gözüküyor ama :d
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 16 Mayıs 2023 #25 hydraaa dedi: Eki Görüntüle 1781470 Hocam böyle gözüküyor ama :d Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri kısmından veya CPU-Z'den bak. Artı 0 Eksi
hydraaa dedi: Eki Görüntüle 1781470 Hocam böyle gözüküyor ama :d Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri kısmından veya CPU-Z'den bak.
KS KS hydraaa Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #26 Ege Hanedar dedi: Yükseltme imkanın yok. Yükseltirsen artar tabii ki de. Tam olarak işlemciyi söyler misin? Genişletmek için tıkla... İçini açıp baktım harbi yok. Artı 0 Eksi
Ege Hanedar dedi: Yükseltme imkanın yok. Yükseltirsen artar tabii ki de. Tam olarak işlemciyi söyler misin? Genişletmek için tıkla... İçini açıp baktım harbi yok.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 16 Mayıs 2023 #27 hydraaa dedi: İçini açıp baktım harbi yok. Genişletmek için tıkla... Sen görememişsindir, işlemcisiz çalışmaz cihaz. Artı 0 Eksi
hydraaa dedi: İçini açıp baktım harbi yok. Genişletmek için tıkla... Sen görememişsindir, işlemcisiz çalışmaz cihaz.
KS KS hydraaa Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #28 Ege Hanedar dedi: Sen görememişsindir, işlemcisiz çalışmaz cihaz. Genişletmek için tıkla... Buymuş. Dosya Ekleri 1684261002213.png 2,9 KB · Görüntüleme: 108 Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 16 Mayıs 2023 #29 hydraaa dedi: Buymuş. Genişletmek için tıkla... İşlemcin lehimli. Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) - Product Specifications | Intel Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies. www.intel.com.tr Son düzenleme: 16 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
hydraaa dedi: Buymuş. Genişletmek için tıkla... İşlemcin lehimli. Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) - Product Specifications | Intel Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies. www.intel.com.tr
KS KS hydraaa Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #30 Ege Hanedar dedi: İşlemcin lehimli. Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) - Product Specifications | Intel Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Artı 0 Eksi
Ege Hanedar dedi: İşlemcin lehimli. Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) - Product Specifications | Intel Intel® Celeron® Processor N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... Anlamadım?