Laptopta Kernel Power hatası

sthtoremember

Kilopat
Merhaba. Arada bir Windows laptopım kendiliğinden yeniden başlıyor. Olay görüntüleyicisinde baktığımda Kernel-Power hatası gözüküyor. Minidump dosyaları oluşmuş, sizinle paylaşıyorum. Mavi ekran vererek mi yeniden başlıyor emin değilim çünkü ben kullanırken olmadı bu hiç. Her seferinde PC açık bir şekilde kenarda beklerken oldu. Bir süre sonra başına geçtiğimde bakıyorum ki yeniden başlamış. Sorunun ne olduğu konusunda yardımcı olabilir misiniz lütfen? Minidump dosyaları burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, dosyalara baktım. Büyük ihtimalle batarya olmadan adaptör ile kullanıyorsunuz. Adaptörde veya şarj girişinde sıkıntı olabilir. Bazı Windows Kernel bileşenlerinde hata oluşmuş.
Windows + R yapın. Gelen ekrana CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın. Hatalar denetlenir. Daha sonra yeniden başlatın. Daha sonra aşağıdaki aracı kullanıp deneyin. Sorun devam ederse, farklı bir adaptörle deneyebilirsiniz. Adaptör sağlamsa, şarj girişini kontrol edin.

Hocam, dosyalara baktım. Büyük ihtimalle batarya olmadan adaptör ile kullanıyorsunuz. Adaptörde veya şarj girişinde sıkıntı olabilir. Bazı Windows Kernel bileşenlerinde hata oluşmuş.
Windows + R yapın. Gelen ekrana CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın. Hatalar denetlenir. Daha sonra yeniden başlatın. Daha sonra aşağıdaki aracı kullanıp deneyin. Sorun devam ederse, farklı bir adaptörle deneyebilirsiniz. Adaptör sağlamsa, şarj girişini kontrol edin.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Cihazı batarya takılı şekilde kullanıyorum. Laptop 1,5 yıllık adaptör kablo vs ilk günkü gibi. İlginç olan ben kullanırken olmadı hiç. Bir kenarda boşta beklerken oldu üç sefer de. Tavsiyenizi uygulayıp bakacağım.
Tekrar merhaba. Dediklerinizi yapmıştım geçende. Fakat az önce yine aynısı oldu. Bu sefer yakaladım mavi ekran geldiğinde. Hata yazısında SYSTEM SERVICE EXCEPTION yazıyordu. En son oluşan minidump dosyası burada. Tekrar bakabilir misiniz ya da anlayan birileri sorunun ne olduğu konusunda yardımcı olabilir mi acaba?
Aynı sorun devam ediyor arkadaşlar. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Minidump dosyası burada.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı