AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 28 Nisan 2024 #1 Elimde böyle bir laptop HDD'si var, masaüstü PC'me takabilir miyim?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 28 Nisan 2024 #2 Takılır. SATA girişi yok mu?
Bursalı Hacı Java Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 259 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15. Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #3 Evet takabilirsin. Ben kullanıyordum laptop HDD'ini masaüstünde.
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 28 Nisan 2024 #4 316874 dedi: Takılır. SATA girişi yok mu? Genişletmek için tıkla... Sata girişi var ama sanırım HDD için sata kablosu almam gerekiyor
316874 dedi: Takılır. SATA girişi yok mu? Genişletmek için tıkla... Sata girişi var ama sanırım HDD için sata kablosu almam gerekiyor
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 28 Nisan 2024 #5 AliSezgin_0 dedi: SATA girişi var ama sanırım HDD için SATA kablosu almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet. SATA kablosu lazım sana.
AliSezgin_0 dedi: SATA girişi var ama sanırım HDD için SATA kablosu almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet. SATA kablosu lazım sana.
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 28 Nisan 2024 #6 AliSezgin_0 dedi: SATA girişi var ama sanırım HDD için SATA kablosu almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 316874 dedi: Evet. SATA kablosu lazım sana. Genişletmek için tıkla... Bir video izledim Genel Markalar 5002 Sata 3.0 Kablo Hdd Harddisk Ssd Sata3 Data Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir kabloyu takıyor HDD'ye sonra kalan bir kısma PC'den takıyor kabloyu. O kablonun PC'de olup olmadığını nereden anlayabilirim? 316874 dedi: Evet. SATA kablosu lazım sana. Genişletmek için tıkla... Videoda bu hatta bir göz atmak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AliSezgin_0 dedi: SATA girişi var ama sanırım HDD için SATA kablosu almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 316874 dedi: Evet. SATA kablosu lazım sana. Genişletmek için tıkla... Bir video izledim Genel Markalar 5002 Sata 3.0 Kablo Hdd Harddisk Ssd Sata3 Data Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir kabloyu takıyor HDD'ye sonra kalan bir kısma PC'den takıyor kabloyu. O kablonun PC'de olup olmadığını nereden anlayabilirim? 316874 dedi: Evet. SATA kablosu lazım sana. Genişletmek için tıkla... Videoda bu hatta bir göz atmak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ramazanmelih1250 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #7 Takabilirsin. Ama SSD almanı öneririm. 1 haftadır yanlış SSD gönderildiği için sistemimi HDD takarak kullanmak zorundayım. Çok fark ediyor.
Takabilirsin. Ama SSD almanı öneririm. 1 haftadır yanlış SSD gönderildiği için sistemimi HDD takarak kullanmak zorundayım. Çok fark ediyor.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 28 Nisan 2024 #8 AliSezgin_0 dedi: Bir video izledim Genel Markalar 5002 Sata 3.0 Kablo Hdd Harddisk Ssd Sata3 Data Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir kabloyu takıyor HDD'ye sonra kalan bir kısma PC'den takıyor kabloyu. O kablonun PC'de olup olmadığını nereden anlayabilirim? Videoda bu hatta bir göz atmak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne sorduğunu anlamadım. SATA girişinin bilgisayarda olup olmadığını mı soruyorsun?
AliSezgin_0 dedi: Bir video izledim Genel Markalar 5002 Sata 3.0 Kablo Hdd Harddisk Ssd Sata3 Data Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir kabloyu takıyor HDD'ye sonra kalan bir kısma PC'den takıyor kabloyu. O kablonun PC'de olup olmadığını nereden anlayabilirim? Videoda bu hatta bir göz atmak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne sorduğunu anlamadım. SATA girişinin bilgisayarda olup olmadığını mı soruyorsun?
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 28 Nisan 2024 #9 ramazanmelih1250 dedi: Takabilirsin. Ama SSD almanı öneririm. 1 haftadır yanlış SSD gönderildiği için sistemimi HDD takarak kullanmak zorundayım. Çok fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda ikincil depolama olarak kullanabilir.
ramazanmelih1250 dedi: Takabilirsin. Ama SSD almanı öneririm. 1 haftadır yanlış SSD gönderildiği için sistemimi HDD takarak kullanmak zorundayım. Çok fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda ikincil depolama olarak kullanabilir.
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 28 Nisan 2024 #10 Yok hayır bak videoda HDD'ye kasadan bir tane daha kablo takıyor ya o bende var mıdır varsa nerededir. Yani çünkü yoksa böyle bi kablo almam lazım sanırım Dark TX USB Type C - 2.5" SATA Dönüştürücü Adaptör (TXACE23) Fiyatı, Yorumları - Trendyol ramazanmelih1250 dedi: Takabilirsin. Ama SSD almanı öneririm. 1 haftadır yanlış SSD gönderildiği için sistemimi HDD takarak kullanmak zorundayım. Çok fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende SSD var zaten bunu depolama için kullanacağım.
Yok hayır bak videoda HDD'ye kasadan bir tane daha kablo takıyor ya o bende var mıdır varsa nerededir. Yani çünkü yoksa böyle bi kablo almam lazım sanırım Dark TX USB Type C - 2.5" SATA Dönüştürücü Adaptör (TXACE23) Fiyatı, Yorumları - Trendyol ramazanmelih1250 dedi: Takabilirsin. Ama SSD almanı öneririm. 1 haftadır yanlış SSD gönderildiği için sistemimi HDD takarak kullanmak zorundayım. Çok fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende SSD var zaten bunu depolama için kullanacağım.