Laptopta kullanmak için 6 bin TL monitör önerisi

Bütçe
6 bin TL

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba... Arkadaşımın Lenovo IdeaPad L340-17IRH Gaming laptopunun ekranı kırıldı, monitör bağlayıp o şekilde kullanacak. Laptop HDMI 2.0 destekliyor, HDMI 2.0 kablosu ile bağlantı yapılacak.
6 bin TL bütçe ile alabileceği en iyi monitörü arıyoruz. İnç olarak da net bir fikri yok hangisi uygun olur o konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Nasıldır? Daha iyisi var mıdır bu bütçede?

Ya da bu?

Son düzenleme:
Sahsen ben IPS panel olunca MSI monitorleri tercih ediyorum, renkleri gozume daha guzel geliyor. Ama tamamen kisisel tercih meselesi tabii, sizin arkadasiniz buyuk ihtimal o kadar hissetmez bile. Kalitesinden dolayi ASUS TUF tercih etmenizi oneririm. 24" oldugu icinde soyle koltuguna oturup PC kullanma pozisyonunu alsin ve kolunu ileriye dogru uzatsin, parmaklarinin oldugu uzaklik monitoru koymak icin en ideal uzaklik oluyor genellikle. Ben oyle ayarliyorum o boyuttaki monitorlerin uzakligini.

Sahsen ben IPS panel olunca MSI monitorleri tercih ediyorum, renkleri gozume daha guzel geliyor. Ama tamamen kisisel tercih meselesi tabii, sizin arkadasiniz buyuk ihtimal o kadar hissetmez bile. Kalitesinden dolayi ASUS TUF tercih etmenizi oneririm. 24" oldugu icinde soyle koltuguna oturup PC kullanma pozisyonunu alsin ve kolunu ileriye dogru uzatsin, parmaklarinin oldugu uzaklik monitoru koymak icin en ideal uzaklik oluyor genellikle. Ben oyle ayarliyorum o boyuttaki monitorlerin uzakligini.
Peki attığım TUF bu bütçede en iyisi midir? Daha iyi bir öneriniz var mı?

Peki attığım TUF bu bütçede en iyisi midir? Daha iyi bir öneriniz var mı?
İkisi de çok iyi tek fark TUF olanı daha sağlam. Yani evet, TUF alın gitsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı