Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #1 Xiaomi Mi TV Stick'i laptopa taktım fakat ekran hala Windows. HDMI'a nasıl geçeceğim, Mi TV Stick ekranı için.
Xiaomi Mi TV Stick'i laptopa taktım fakat ekran hala Windows. HDMI'a nasıl geçeceğim, Mi TV Stick ekranı için.
Çözüm 2 2 286313 27 Ekim 2021 Öyle bir şey yapamazsınız. Oradaki HDMI çıkışı HDMI Out'dur. Orası görüntüyü içeri almaz, aksine verir. Laptoplarda nadiren bulunur HDMI In. Onlar da genellikle endüstriyel modellerde. TV, monitör vb. bir aygıtta kullanın Mi Stick'i.
Öyle bir şey yapamazsınız. Oradaki HDMI çıkışı HDMI Out'dur. Orası görüntüyü içeri almaz, aksine verir. Laptoplarda nadiren bulunur HDMI In. Onlar da genellikle endüstriyel modellerde. TV, monitör vb. bir aygıtta kullanın Mi Stick'i.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 27 Ekim 2021 #2 Öyle bir şey yapamazsınız. Oradaki HDMI çıkışı HDMI Out'dur. Orası görüntüyü içeri almaz, aksine verir. Laptoplarda nadiren bulunur HDMI In. Onlar da genellikle endüstriyel modellerde. TV, monitör vb. bir aygıtta kullanın Mi Stick'i. Artı 0 Eksi Çözüm
Öyle bir şey yapamazsınız. Oradaki HDMI çıkışı HDMI Out'dur. Orası görüntüyü içeri almaz, aksine verir. Laptoplarda nadiren bulunur HDMI In. Onlar da genellikle endüstriyel modellerde. TV, monitör vb. bir aygıtta kullanın Mi Stick'i.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #3 Olmaz hocam. Laptolarda bulunan HDMI çıkış içindir. Giriş için değil. Monitör kartları var fakat bu kez de laptopta kullanamazsınız. Artı 0 Eksi
Olmaz hocam. Laptolarda bulunan HDMI çıkış içindir. Giriş için değil. Monitör kartları var fakat bu kez de laptopta kullanamazsınız.
NaCL Decapat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 7 Yer İstanbul/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MIS-SE-CS 27 Ekim 2021 #4 Laptoplarda HDMI'in yoktur out vardır yani bilgisayarına HDMI girişinden herhangi bir şey bağlayıp görüntü veremezsin senin onu televizyona veya monitöre bağlaman gerek. Artı 0 Eksi
Laptoplarda HDMI'in yoktur out vardır yani bilgisayarına HDMI girişinden herhangi bir şey bağlayıp görüntü veremezsin senin onu televizyona veya monitöre bağlaman gerek.
KS KS Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #5 286313 dedi: Öyle bir şey yapamazsınız. Oradaki HDMI çıkışı HDMI Out'dur. Orası görüntüyü içeri almaz, aksine verir. Laptoplarda nadiren bulunur HDMI In. Onlar da genellikle endüstriyel modellerde. TV, monitör vb. bir aygıtta kullanın Mi Stick'i. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum. TV'de kullanıyordum laptopa takayim dedim nasıl bir şey olacak diye. Yener K. dedi: Olmaz hocam. Laptolarda bulunan HDMI çıkış içindir. Giriş için değil. Monitör kartları var fakat bu kez de laptopta kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun öğrenmiş oldum. Zaten biraz zor girdiydi. Artı 0 Eksi
286313 dedi: Öyle bir şey yapamazsınız. Oradaki HDMI çıkışı HDMI Out'dur. Orası görüntüyü içeri almaz, aksine verir. Laptoplarda nadiren bulunur HDMI In. Onlar da genellikle endüstriyel modellerde. TV, monitör vb. bir aygıtta kullanın Mi Stick'i. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum. TV'de kullanıyordum laptopa takayim dedim nasıl bir şey olacak diye. Yener K. dedi: Olmaz hocam. Laptolarda bulunan HDMI çıkış içindir. Giriş için değil. Monitör kartları var fakat bu kez de laptopta kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun öğrenmiş oldum. Zaten biraz zor girdiydi.