Cyberbug 2077 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Eylül 2022 #31 Vusal Huseynov dedi: Hayır zaten yamadan sonra Kaspersky sorunu cozdu o sorun ekran kartindaydi islemci dunden ber boyle. Hocam bir de simdi hatırladım normalde RDR Ultra ayarlarda 60-80 FPS arası oynuyorum bugün aniden 30'a düştü 2 saat ara verdim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman format lazım diye düşünüyorum. Termal macun ile ilgili de olabilir tam emin değilim ancak.
Vusal Huseynov dedi: Hayır zaten yamadan sonra Kaspersky sorunu cozdu o sorun ekran kartindaydi islemci dunden ber boyle. Hocam bir de simdi hatırladım normalde RDR Ultra ayarlarda 60-80 FPS arası oynuyorum bugün aniden 30'a düştü 2 saat ara verdim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman format lazım diye düşünüyorum. Termal macun ile ilgili de olabilir tam emin değilim ancak.
Vusal Huseynov Centipat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450H RTX3060 Laptop 16Gb ASUS TUF DASH F15 Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #32 Durum güncellemesi: En son format atmadan önce Avast indirdim virüs buldu ve sildi şu an dereceler normale döndü şidmdilik sorun yok herkese yardımları için teşekkür ederim.
Durum güncellemesi: En son format atmadan önce Avast indirdim virüs buldu ve sildi şu an dereceler normale döndü şidmdilik sorun yok herkese yardımları için teşekkür ederim.