Laptopta Mining virüsü var mıdır?

Kaspersky silmiş diye düşünüyorum. Yine de EEK ve ESET Scanner ile tarama yapın.

Sadece C diski mi taradın.
Her şeyi taradım

Mining virüsü yiyen biri olarak bahsediyorum. O zaman Avast kullanıyordum ama bu virüs Türkçe yamalardan, crackli oyunlardan ve oyun hilelerinden bulaşıyor. Ama dediğim gibi ben Kaspersky ile tam tarama yapmamıştım ve bilemem. Mining virüsünün PC'nizden silinip silinmediğini bilmesem bile bulaştığından emin gibiyim.

Avast deneyeceğim.

Yamayı hangi siteden indirdiniz?

Gerçekten hatırlamıyorum ama bulup link atmaya çalışacağım.

Normalde bu tür dosyalarda virüs olması muhtemel. Ayrıca güvenlik duvarını kapattıysan ( güvenlik duvarına yakalanmadan çalışan virüslerde var) büyük ihtimale virüs programından taratsan bile bilgisayarın kritik yerlerine bulaşmış olabilir eğer kafan rahat değilse malwarebyte ile tarat birkaç defa, eğer hala şüphelerin varsa bilgisayarına format atmalısın.

İndirip deneyeceğim.

Hocam mining olmasa bile virüs kesinlikle. Biraz anormal gibi değerler.

Bencede anormallik var.

Çak bir format sonra BitDefender ve Malwarebytes yükle keyfine bak.

Hocam formatsız halletmeye çalışıyorum bilgisayarda toplam 400 GB oyun var ve internet hızı zayıf.

Kaspersky silmiş diye düşünüyorum. Yine de eek ve ESET scanner ile tarama yapın.

Rehberleri uygulayacağım.

1.hocam Avast denemeyin.
2.Hitman Pro, Malwarebytes ve Kaspersky veya ESET ile tarayın.

Tamam hocam.

1.hocam Avast denemeyin.
2.Hitman Pro, Malwarebytes ve Kaspersky veya ESET ile tarayın.

Hocam Hitman Pro 2 ESET 1 tehdit buldu kaldırdı ancak işlemci sıcaklığında değişim yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı