Laptopta mouse bağlantısı kopuyor

Amarie

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2017
Mesajlar
14
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir laptop aldım. Sürekli kullandığım ve halen de iş bilgisayarında kullanmaya devam ettiğim HyperX PulseFire Haste farem yeni laptopta sürekli kopup bağlanıyor. Ne yaptıysam ettiysem araştırmalar vs sonucu bu durumu çözemedim. Yeni laptopta USB portlarda sorun var diye düşündüm. Diğer faremi taktım her porta tek tek ve uzun süre kullandım laptopta en ufak problem yok. Faremin kablosunda bir sıkıntılar oluştu mu acaba diye düşündüm fakat iş bilgisayarında kendi faremi kullanıyorum akşama kadar farede de problem yok. Yazılımını laptoptan silip tekrar kurdum, format attım vs ama hiçbir şey çözüm olmadı. Firewall yazılımını manuel kurun vs yazmışlar onu da denedim yine olmadı. Mouse sürekli kopup bağlanıyor aralıksız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mousenızın Windows olan bilgisayardaki sürücülerini güncelleyebilirsiniz>( HyperX uygulamasına girdiğinizde göreceksinizdir), o fareyi taktıgınız portu ince bir fırçayla temizleyebilirsiniz
 
Mousenızın Windows olan bilgisayardaki sürücülerini güncelleyebilirsiniz>( HyperX uygulamasına girdiğinizde göreceksinizdir), o fareyi taktıgınız portu ince bir fırçayla temizleyebilirsiniz.

Tüm söylediklerinizi yapmıştım hocam. Sürücüleri tekrardan yükleyip kurdum. Hatta format bile attım. Yine de düzelmedi. Laptopu 0 aldım. Herhangi bir portunda bir problem olduğunu düşünmüyorum hocam çünkü başka mouseler vs her şey sorunsuz çalışıyor.
 
Hocam aklıma son birşey geldi şöyle ki mousenin usb erkek portu ile mac inizin ki aynı sürümdür ama bilgisayarınızın ki ise farklıdır. Farklıdan kastım 2.0 ve 3.0 dır bundan dolayı temassızlık yapıyor olabilir.
 
Ekran Görüntüsü (2).png Hocam gördüğünüz gibi mouse nızın usb erkek portu 2.0 bu yüzden temassızlık yapıyor olabilir yüksek ihtimal
 

Yeni konular

Geri
Yukarı