Bulamamanız normal. GPU-Z uygulamasından bakmanız gerekiyor. Yanlış demişim kusuruma bakmayın. GPU-Z ile ekran kartı öğrenmek için bu videoda alt kısımda ekran kartı seçme kısmı aktif ise sorun yok. Bu arada driver kurulu ve güncel değil mi
Bulamamanız normal. GPU-Z uygulamasından bakmanız gerekiyor. Yanlış demişim kusuruma bakmayın. GPU-Z ile ekran kartı öğrenmek için bu videoda alt kısımda ekran kartı seçme kısmı aktif ise sorun yok. Bu arada driver kurulu ve güncel değil mi
şey merhaba kusuruma bakmayın şehir dışında olduğum için cevap veremedim 1 ay oldu ama yardımcı olursanız cok sevinirim gpu z uygulamasına girdiğimde ekran kartı seçme kısmı aktif driver lar kurulu ve güncel peki şimdi ne yapacağım bilmiyorum harici ekran kartını kullanmak istiyorum ama olmuyor
Şey merhaba kusuruma bakmayın şehir dışında olduğum için cevap veremedim 1 ay oldu ama yardımcı olursanız cok sevinirim GPU Z uygulamasına girdiğimde ekran kartı seçme kısmı aktif driverlar kurulu ve güncel peki şimdi ne yapacağım bilmiyorum harici ekran kartını kullanmak istiyorum ama olmuyor.