Çözüldü Laptopta SSD girişi var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fiyrbrt

Zeptopat
Daha fazla  
1739872214861.jpeg

Bilgisayarın arkasına baktığımda SSD takacağım HDD'yi çıkaracağım. Yeri ararken gördüm, tam olarak görevi nedir M.2 SSD'lerden mi almam gerekiyor.

M.2 SSD takılı zaten neden M.2 SSD alsın ki?
Arkadaşında dediği gibi yeterli gelmediği için değiştiricem

İsterse almayabilir tabii ki ama kapasite yükseltmek isteyebilir?
Merhaba size bir konuda daha danışsam olur muu 🥹 çalıştırı açtıp disk yönetimimde baktığımda katı sürücü olarak gözüküyor yani harddisk var ama aynı zamanda için de bu m2 var öncelikle bunu anlamadım çünkü ssdyi bilgisayar görmüyor aldığım yeni ssdye bilgilerimi nasıl aktarabilirim kalsik klonlamayla yapabilir miyim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Arkadaşında dediği gibi yeterli gelmediği için değiştireceğim.

Merhaba size bir konuda daha danışsam olur muu 🥹 çalıştırı açtıp disk yönetimimde baktığımda katı sürücü olarak gözüküyor yani hard disk var ama aynı zamanda için de bu M.2 var öncelikle bunu anlamadım çünkü SSD'yi bilgisayar görmüyor aldığım yeni SSD'ye bilgilerimi nasıl aktarabilirim kalsik klonlamayla yapabilir miyim şimdiden teşekkürler.

Disk klonlama ile ilgili rehberler var kolaylıkla yapabilirsiniz, ayrıca katı hal sürücüsü SSD anlamına gelir HDD'ye nazaran daha farklıdır ve hızlıdır, zaten normal HDD sabit disk diye geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı