Laptopta SSD nasıl değiştirilir?

Bütçe
Max 5k
Orada M.2 SSD var. Havada mı duruyor da girişi görmediniz? Yanında üstüne yine M.2 girişli Wi-Fi kartı var.
En başta ben başka bir şey olarak farkettim. Daha detaylı bakınca M.2 SSD olduğunu gördüm.

Eski M.2 SSD'yi çıkarıp yenisini takarsam herhangi bir sorun ile karsilasmam degil mi yenisini taktiktan sonra Windows'u kurarim boyle yaparsam herhangi bir sorun ile karsilasir miyim?

Eski M.2 SSD'yi çıkarıp yenisini takarsam herhangi bir sorun ile karsilasmam degil mi yenisini taktiktan sonra Windows'u kurarim boyle yaparsam herhangi bir sorun ile karsilasir miyim?
Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Eski M.2 SSD'yi çıkarıp yenisini takarsam herhangi bir sorun ile karsilasmam degil mi?
Aynı key ise yani cihazın PCIe SSD desteği varsa bir sorunla karşılaşmazsınız. Ona dikkat edin.

HDD'nin ne olduğunu göremiyorum ama sizin durumunuzda olsam yüksek kapasiteli SATA SSD alırdım. Hem HDD yavaşlığından kurtulmuş olursunuz hem de daha yüksek depolamayı daha uyguna almış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…