Orada M.2 SSD var. Havada mı duruyor da girişi görmediniz? Yanında üstüne yine M.2 girişli Wi-Fi kartı var.Yok hocam. M.2 girişi sanmadım. M.2 SSD girişi görmeyince onu oraya attım. Onun yerine SSD alabilir diye söyledim.
Orada M.2 SSD var. Havada mı duruyor da girişi görmediniz? Yanında üstüne yine M.2 girişli Wi-Fi kartı var.Yok hocam. M.2 girişi sanmadım. M.2 SSD girişi görmeyince onu oraya attım. Onun yerine SSD alabilir diye söyledim.
En başta ben başka bir şey olarak farkettim. Daha detaylı bakınca M.2 SSD olduğunu gördüm.Orada M.2 SSD var. Havada mı duruyor da girişi görmediniz? Yanında üstüne yine M.2 girişli Wi-Fi kartı var.
Cihazınızda bir adet M.2 portu görünüyor. Muhtemelen m key idir diye içimden geçse de SSD B ve M key. Yani port ikisi de olabilir. Önce bir m key olduğunu doğrulayın. Sonra alacağınız SSD'yi doğrulayın çünkü özelliklerini paylaşmışsınız, adını değil. Gerçi Samsung'un muhtemelen tüm SSD'leri m key.
Kopyalama kısmına gelelim. Cihazda 1 adet M.2 portu olduğu için o cihazda bir kopyalama yapamayacaksınız. Eski diskteki her şeyi kaybedeceksiniz. Daha doğrusu erişiminiz olmayacak. Arkadaşın M.2 sandığı ama HDD olan yerdeki HDD'ye istediğiniz verileri kopyalayıp yeni M.2 SSD'nizi takıp ona temiz kurulum yapıp istediğiniz dosyaları HDD'den alırsınıes.
Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.Eski M.2 SSD'yi çıkarıp yenisini takarsam herhangi bir sorun ile karsilasmam degil mi yenisini taktiktan sonra Windows'u kurarim boyle yaparsam herhangi bir sorun ile karsilasir miyim?
Aynı key ise yani cihazın PCIe SSD desteği varsa bir sorunla karşılaşmazsınız. Ona dikkat edin.Eski M.2 SSD'yi çıkarıp yenisini takarsam herhangi bir sorun ile karsilasmam degil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.