Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #11 Berkay Davas dedi: Mesajımı okudun mu? Genişletmek için tıkla... Okudum sonradan ekleme yapmışsınız Flex kablosu burada diye.
Berkay Davas dedi: Mesajımı okudun mu? Genişletmek için tıkla... Okudum sonradan ekleme yapmışsınız Flex kablosu burada diye.
gkhnn2 Decapat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 48 9 Ocak 2022 #12 Berkay Davas dedi: Mesajımı okudun mu? Evet. Genişletmek için tıkla... Flex kablosu bir hız kaybettirir mi? Sata SSD veya Sata HDD alsam?
Berkay Davas dedi: Mesajımı okudun mu? Evet. Genişletmek için tıkla... Flex kablosu bir hız kaybettirir mi? Sata SSD veya Sata HDD alsam?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Ocak 2022 #13 gkhnn2 dedi: Flex kablosu bir hız kaybettirir mi? SATA SSD veya SATA HDD alsam? Genişletmek için tıkla... Takmak için tek çaren o. Şöyle bir ürün buldum ama TR'de bir satıcı yok gibi. Amazon.com Şöyle bir site var istersen arayıp bilgi alabilirsin. Asus TUF Gaming A15 FA506I HDD FFC Flex Kablo - 282797-wp-2579 - Dataservis.Net Durumu Yeni ürün Notlar 2.5 www.dataservis.net
gkhnn2 dedi: Flex kablosu bir hız kaybettirir mi? SATA SSD veya SATA HDD alsam? Genişletmek için tıkla... Takmak için tek çaren o. Şöyle bir ürün buldum ama TR'de bir satıcı yok gibi. Amazon.com Şöyle bir site var istersen arayıp bilgi alabilirsin. Asus TUF Gaming A15 FA506I HDD FFC Flex Kablo - 282797-wp-2579 - Dataservis.Net Durumu Yeni ürün Notlar 2.5 www.dataservis.net
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #14 Aslında bence mantıklı olan M.2 slotuna SSD tak SATA portuna HDD tak. 1TB veya 2TB modellerden alırsın kafan rahat olur en azından.
Aslında bence mantıklı olan M.2 slotuna SSD tak SATA portuna HDD tak. 1TB veya 2TB modellerden alırsın kafan rahat olur en azından.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #15 Berkay Davas dedi: Takmak için tek çaren o. Şöyle bir ürün buldum ama TR'de bir satıcı yok gibi. Amazon.com Şöyle bir site var istersen arayıp bilgi alabilirsin. Asus TUF Gaming A15 FA506I HDD FFC Flex Kablo - 282797-wp-2579 - Dataservis.Net Durumu Yeni ürün Notlar 2.5 www.dataservis.net Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak buna da bakılabilir. Mykablo Asus Un45h Ffc Kablo 10p 0.5mm L110 Sata Flex Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Mykablo Asus Un45h Ffc Kablo 10p 0.5mm L110 Sata Flex Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Berkay Davas dedi: Takmak için tek çaren o. Şöyle bir ürün buldum ama TR'de bir satıcı yok gibi. Amazon.com Şöyle bir site var istersen arayıp bilgi alabilirsin. Asus TUF Gaming A15 FA506I HDD FFC Flex Kablo - 282797-wp-2579 - Dataservis.Net Durumu Yeni ürün Notlar 2.5 www.dataservis.net Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak buna da bakılabilir. Mykablo Asus Un45h Ffc Kablo 10p 0.5mm L110 Sata Flex Kablo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Mykablo Asus Un45h Ffc Kablo 10p 0.5mm L110 Sata Flex Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
gkhnn2 Decapat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 48 9 Ocak 2022 #16 Berkay Davas dedi: Takmak için tek çaren o. Şöyle bir ürün buldum ama TR'de bir satıcı yok gibi. Amazon.com Şöyle bir site var istersen arayıp bilgi alabilirsin. Asus TUF Gaming A15 FA506I HDD FFC Flex Kablo - 282797-wp-2579 - Dataservis.Net Durumu Yeni ürün Notlar 2.5 www.dataservis.net Genişletmek için tıkla... Muhtemelen teknik serviste taktıracağım zaten, onlarda mevcut olacağını düşünüyorum.
Berkay Davas dedi: Takmak için tek çaren o. Şöyle bir ürün buldum ama TR'de bir satıcı yok gibi. Amazon.com Şöyle bir site var istersen arayıp bilgi alabilirsin. Asus TUF Gaming A15 FA506I HDD FFC Flex Kablo - 282797-wp-2579 - Dataservis.Net Durumu Yeni ürün Notlar 2.5 www.dataservis.net Genişletmek için tıkla... Muhtemelen teknik serviste taktıracağım zaten, onlarda mevcut olacağını düşünüyorum.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Ocak 2022 #17 gkhnn2 dedi: Muhtemelen teknik serviste taktıracağım zaten, onlarda mevcut olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten Asus'un da istediği bu ki flex kabloyu ürüne dahil etmemişler.
gkhnn2 dedi: Muhtemelen teknik serviste taktıracağım zaten, onlarda mevcut olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten Asus'un da istediği bu ki flex kabloyu ürüne dahil etmemişler.
gkhnn2 Decapat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 48 9 Ocak 2022 #18 Berkay Davas dedi: Zaten Asus'un da istediği bu ki flex kabloyu ürüne dahil etmemişler. Genişletmek için tıkla... Garanti durumu var zaten hocam sıkıntı değil şuan için.
Berkay Davas dedi: Zaten Asus'un da istediği bu ki flex kabloyu ürüne dahil etmemişler. Genişletmek için tıkla... Garanti durumu var zaten hocam sıkıntı değil şuan için.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #19 gkhnn2 dedi: ASUS TUF Gaming A15 ama devamını hatırlayamıyorum. Tam model adı hatırlayamadığım için üst serisi çıkıyordu onda farklı olabilir diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Anakartımızın fotoğrafı bu. Bu fotoğrafta tek slot gördüm ben. Dosya Ekleri csm_MG_9188_d1f7f01346.jpg 85,1 KB · Görüntüleme: 96
gkhnn2 dedi: ASUS TUF Gaming A15 ama devamını hatırlayamıyorum. Tam model adı hatırlayamadığım için üst serisi çıkıyordu onda farklı olabilir diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Anakartımızın fotoğrafı bu. Bu fotoğrafta tek slot gördüm ben.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #20 LuNİZz 1989 dedi: Anakartımızın fotoğrafı bu. Bu fotoğrafta tek slot gördüm ben. Genişletmek için tıkla... 2 slot var galiba NVMe slotu. Çünkü ilk gönderen arkadaşın fotoğrafında o beyaz kısmın altında bir PCI Express yuvası daha vardı. Belki Wi-Fi için olabilir tam bilmiyorum.
LuNİZz 1989 dedi: Anakartımızın fotoğrafı bu. Bu fotoğrafta tek slot gördüm ben. Genişletmek için tıkla... 2 slot var galiba NVMe slotu. Çünkü ilk gönderen arkadaşın fotoğrafında o beyaz kısmın altında bir PCI Express yuvası daha vardı. Belki Wi-Fi için olabilir tam bilmiyorum.