Laptopta SSD ve HDD slot öğrenme

@LuNİZz 1989 bu farklı model olmalı benim gördüğüm modelde pil kasanın tamamını kaplamıyor. 2.5 HDD yuvası mevcut.

İşin garip kısmı gönderdiği modelin fotoğrafında Flex kablo girişi mevcut. Acaba ikisi aynı model olup farklı versiyon olabilir mi? Aynı kasa ama farklı donanımlar yani. Anakartı aynı çünkü.

@Esdeath.xyz benim attığında 2. M.2 yok mesela. PCB ve yerleşim büyük oranda aynı ama versiyon farkı var bence de.
Benim attığımda F506 olarak geçiyor model kodunun devamı.

Aslında yanlış anlamadıysam 2 tane PCI Express slotu vardı diye gördüm. Biri Wi-Fi için sadece. Diğeri SSD için. Hemen üstüne takılıyor. İki modelde HDD veya SATA SSD için Flex girişi mevcut ama batarya değiştiriyor işi. Yçayrıca soğutma biraz daha bğyğk gibi geldi bana. Aslında arkadaş tam kasa kodunu atması iyi olurdu. Hatta kasanın içini açmadı mükemmel olurdu. Belki 2. gönderilen resimdeki gibi pil büyük olan model çıkıyormuş bir de. Mecbur NVMe SSD alanı bol olması için paraya kıyması gerekecek.

48 ve 90'lık iki pil tipi var cihazın, bendekinin 48'lik olması lazım. Ayrıca bendeki modelin SSD + HDD olan modelleri var, muhtemelen iki port vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı