Laptopta sürekli NVIDIA kart kullanılırsa sorun çıkar mı?

Shidoto

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopta ayarlardan değişip hep yüksek performanslı NVIDIA ekran kartını kullanmayı seçtim. Sürekli harici ekran kartı kullanılırsa sistemi yorar mı? Otomatiğe alınca oyun ve uygulamalar kasıyor. Bilen varsa yazarsa çok sevinirim, teşekkür ederim.

Merhaba, laptopta ayarlardan değişip hep yüksek performanslı NVIDIA ekran kartını kullanmayı seçtim. Sürekli harici ekran kartı kullanılırsa sistemi yorar mı? Otomatiğe alınca oyun ve uygulamalar kasıyor. Bilen varsa yazarsa çok sevinirim, teşekkür ederim.

Otomatiğe alınca işlemciye bindiriyor bütün yükü sıkıntı olmaz.

Bende öyle kullanıyorum bir sıkıntı olmadı şuana kadar.

Hiçbir sorun olmaz ben 1 senedir böyle kullanıyorum zaten bazı şeyleri sen NVIDIA kullan desende entegre grafik kartını kullanıyor bir problem çıkmaz sadece daha çok güç harcarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00