Laptopta Tek Fan Soğutma İçin Yeterli mi?

soruvar

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir laptop almayı düşünüyorum.
Asus FX553VE-DM407 Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050Ti Freedos 15.6" FHD düşündüğüm model bu. Kullanan var mı? Tek fan soğutmaya yeter mi, ilerde bir sıkıntı çıkarır mı? Ek olarak FX553VE-DM407T adında bir model daha var farklarını göremedim ama sondaki T neyi değiştiriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz aylarında tek fanla oyun oynamak insanı deli ediyor. İleride sorundan kastın ne tam olarak anlamadım ama. Tek fan aşırı oyun oynamada fayda etmeyecektir. Zaten şuan bir çok gaming laptop çift fanlı piyasaya çıkıyor.

Tek fanlı modeller verimli soğutamıyor. O yüzden çift fanlı modellere yönelmenizi öneririm.

Tek fanlı modeller verimli soğutamıyor. O yüzden çift fanlı modellere yönelmenizi öneririm.

Yaz aylarında tek fanla oyun oynamak insanı deli ediyor. İleride sorundan kastın ne tam olarak anlamadım ama. Tek fan aşırı oyun oynamada fayda etmeyecektir. Zaten şuan bir çok gaming laptop çift fanlı piyasaya çıkıyor.

Lenovo Y520 nasıl Asus kadar kalite verir mi? Aynı özellikleri olan modelini alıcam. En az 4-5 sene gitmesini istiyorum bütçem 6000-6500 arası daha fazla veremem.

Bütçenize uygun monster ve msi modelleri de var. Onlara da bakabilirsiniz. Lenovo hiç kullanmadım. O yüzden yorum yapamayacağım.

Bütçenize uygun monster ve msi modelleri de var. Onlara da bakabilirsiniz. Lenovo hiç kullanmadım. O yüzden yorum yapamayacağım.
Çift fanlı GTX1050Ti var mı o fiyatlara ?
Altına soğutucu alsam iş görür mü ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı