O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 121 28 Kasım 2020 #1 Aparat kullanmadan tek jaklı girişte mikrofonlu kulaklığı kullanabilir miyim?
Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 760 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #2 osmanexe dedi: Aparat kullanmadan tek jaklı girişte mikrofonlu kulaklığı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aparat kullanmazsanız mikrofonu kullanamayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
osmanexe dedi: Aparat kullanmadan tek jaklı girişte mikrofonlu kulaklığı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aparat kullanmazsanız mikrofonu kullanamayabilirsiniz.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 28 Kasım 2020 #3 Tek jak varsa kullanabiliyor olman lazım. Yeni modellerde her iki donanım için tek ja oluyor. Artı 0 Eksi
nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2020 #4 osmanexe dedi: Aparat kullanmadan tek jaklı girişte mikrofonlu kulaklığı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben aparat kullanmadan rahatlıkla kullanabiliyordum ikisini. Artı 0 Eksi
osmanexe dedi: Aparat kullanmadan tek jaklı girişte mikrofonlu kulaklığı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben aparat kullanmadan rahatlıkla kullanabiliyordum ikisini.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #5 Eğer kulaklığın combo jack'a sahipse olur. Artı 0 Eksi
furkiseren Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 Yer Boşluk Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2020 #6 Evet zaten tek jak girişi olanlarda destekliyor. Artı 0 Eksi
Arda Tuğsat Kilopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 236 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği / İskenderun Teknik Üniversitesi / Öğrenci 28 Kasım 2020 #7 osmanexe dedi: Aparat kullanmadan tek jaklı girişte mikrofonlu kulaklığı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tek jak girişi olan sistemlerde zaten genellikle mikrofonlu kulaklıklara destek oluyor. Cep telefonları gibi düşünün. Artı 0 Eksi
osmanexe dedi: Aparat kullanmadan tek jaklı girişte mikrofonlu kulaklığı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tek jak girişi olan sistemlerde zaten genellikle mikrofonlu kulaklıklara destek oluyor. Cep telefonları gibi düşünün.
KS KS O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 121 28 Kasım 2020 #8 Arda Tuğsat dedi: Tek jak girişi olan sistemlerde zaten genellikle mikrofonlu kulaklıklara destek oluyor. Cep telefonları gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Laptopumda tek giriş var kulaklık değil Artı 0 Eksi
Arda Tuğsat dedi: Tek jak girişi olan sistemlerde zaten genellikle mikrofonlu kulaklıklara destek oluyor. Cep telefonları gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Laptopumda tek giriş var kulaklık değil