Laptopta termal macun değiştireceklere öneriler

1080Tİ

Kilopat
Yer
Hiçlik
Merhabalar, geçen gün 8 yıllık bilgisayarımın termal macununu değiştirdim ve birtakım zorluklarla karşılaştım. Bunlar nasıl önerebileceğiniz dahil birkaç bilgi vereceğim.
1. Bütün vidaları çıkardığınızdan emin olun: Anakartınızın üzerinde çıkaramayı unnutğunuz bir vida bile anakartınızın zarar görmesine sebep olabilir, bu yüzden bütün vidaları emin olduğunuzdan sonra fan ve soğutucu bloğu çıkartın.
2. Kurumuş termal macunu sert ve kesici bir aletle kazımayın: Bıçak, keski, tornavida vb . sert ve keskin aletler ile termal macunu kazımayın, bu işlemci ve ekran kartınıza zarar verir. Onun yerine kolonya, ıslak mendil çok sert ise; mendilin üzerine tiner veya WD-40 sürü.n
Bonus: İşlemciyi soketten çıkarmamaya çalışın: Benim laptopumda işlemci değişebilme özelliği var ve bazı laptoplarda da var. İşlemciyi çıkarmadan yapın. Pinlere zarar gelirse eğer çok kötü sonuçlar doğurabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı