Laptopta termal macun kullanılabilir mi?

Infinityy 144hz

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki laptopu almayı düşünüyorum fakat kasalı PC'lerde termal macun sürebiliyoruz. Aynı şeyi laptoplarda yapabilir miyiz? Yaparsak nasıl yaparız?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240617_120024.jpg
    Screenshot_20240617_120024.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop'larda termal macun yenilemesi evet mümkün, sadece biraz daha zor ve komplike biraz tecrübe ve internetten inceleyerek yapılabilir. Fakat yeni alacağım diyorsunuz yeni alacağınız laptop için bu işlemler gerekmez 3-6 ayda bir tozlarını alıp macun bakımlarını yapabilirsiniz.

Laptop'larda termal macun yenilemesi evet mümkün, sadece biraz daha zor ve komplike biraz tecrübe ve internetten inceleyerek yapılabilir. Fakat yeni alacağım diyorsunuz yeni alacağınız laptop için bu işlemler gerekmez 3-6 ayda bir tozlarını alıp macun bakımlarını yapabilirsiniz.
6 ayda bir macun sürmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. İdeal aralık 1 yıldır bence. Tabi sıcaklığa göre yapmak en doğrusu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstteki video yardımcı olabilir. Daha önce masaüstü temizlediyseniz pek zorlanmazsınız. Biraz daha az sürmek lazım sadece.

6 ayda bir macun sürmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. İdeal aralık 1 yıldır bence. Tabii sıcaklığa göre yapmak en doğrusu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstteki video yardımcı olabilir. Daha önce masaüstü temizlediyseniz pek zorlanmazsınız. Biraz daha az sürmek lazım sadece.

Olabilir, ortamdan ortama değişiyor bence ben çok sıcak bir yerde yaşıyorum ve odam toz alıyor o yüzden ideal bana göre, değişiklik gösteriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı