İnceleme Laptopta Thermal Grizzly Hydronaut termal macun incelemesi

Efsane olmuş hakikaten. Elinize sağlık.
Güzel bir inceleme olmuş hocam ellerinize sağlık. Finalde başarılar, hükümet sistemleri hmmm
Hocam detaylı anlatım olmuş eksik yok.
Hatta fazlasını bile anlatmışsınız. Kasa temizliği gibi.

Derecelerinizde MaşaAllah. Uzun ömürlü kullanın inşaAllah.
Elinize sağlık hocam güzel bir rehber olmuş. Bu arada konudan bağımsız hangi bölümü okuduğunuzu merak ettim defteri görünce.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. @Ulunay'ın isteği üzerine uzun vadedeki performansını da birkaç ay sonra konu olarak açacağım. O zaman tekrarlardan macunu ve performansını değerlendiririz beraber.

@Marix konuya sizi de davet ediyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

Çok güzel bir uygulama ve inceleme olmuş, tebrikler.

GPU ve dizüstü macun uygulamalarında en büyük handikap zaman, tüm macunlar ilk aşamada performansını gösteriyor, 1 hafta, 1 ay, hatta 6 ay sonra bile pumpout yapanlar var, uzun süreli deneyim ve gözlem isteyen bir konu.

Kullandığınız macunu bende GPU üzerinde test etmiştim 2. Ayda hüsranla sonuçlandı maalesef.

Termal macunu sürdüğümden beri CS2, BF1 gibi oyunlar oynuyorum. RDR2 oynadım geçenlerde. Fakat oyun esnasında AfterBurner ile kontrol etmek, HWMonitor ile izlemek aklıma gelmedi. NitroSense üzerinden baktığımda oyun esnasında genelde 76-87 dereceler arasında seyretmiş. Ortalama 83-85 derece diyebiliriz. Anlık 91-92 gördüğü olmuş. Ekran kartı ise maksimum 66 dereceyi görmüş.

Ekran kartında gayet başarılı bir performans sağlamış. İşlemcide ise fena değil. Biraz daha zaman geçsin, sistemi yorayım. Uzun vadede bir performans konusu açacağım. Henüz 21 gün oldu macunu süreli.

Hocam son durum nedir? @Adrastos. Ben de aynı modelin i5 olanına birkaç gün içinde aeronaut ile düzelteceğim, daha düşük bir model ama eski macunu çok kötü bir marka (vatandan 20gr 200TL'ye almıştım Power Boost TG5120). Soğutma konusu yeni modellerde daha iyileşti ama bence 9.nesillerde Acer'dan daha iyi model F/P olarak azdı hatta ilk aldığım zamanlarda GTA 5 videosu çekmiştim 80i geçmiyordu çok fazla şu anda berbat halde 95leri görüyorum macun yüzünden

Kötü şu an hocam. Performansını tamamen kaybetti. 90 dereceleri görüyor şu anki haliyle. Erimiştir muhtemelen. 4-5 ay dayandı diyebiliriz sonuç olarak. Performansı ilk uygulandığı zaman özellikle ilk 3-4 ay çok iyi ama öyle 8-9 ay gibi sürelere ulaşacağını sanmıyorum. İşlemciden bahsediyorum bu arada. Ekran kartı hala iyi derecelerde.

Anladım hocam Reddit'te hep PTM dışında gelid gc Extreme'in en uzun süre dayandığını söylemişlerdi ama yurt dışından geleceği için bekleyemedim. Zaten içindekl macunu şimdi değiştim yok olmuş resmen temizlenecek yer yok gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…