İnceleme Thermal Grizzly Kryonaut termal macun

Oyunlarda sabit 95 derecede çalışan i7 9750H işlemcim Thermal Grizzly kryonaut sonrası maximum 62-75 derecelerde çalışmaya başladı. Boşta eski macunda 55'te çalışırken şimdi 38'i geçmiyor. Fan sesi de kayboldu :). Bu kadar fark olacağını sanmıyordum dedikleri gibi varmış, pahalı ama değdi.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    1,6 MB · Görüntüleme: 266
  • 2.png
    2.png
    560,4 KB · Görüntüleme: 262
Ben çok kez maker kullandım. Hiç pump-out yaşamadım.
Çoğu cihazda 1 ayda pump-out oluyor. Bu konuda fabrikasyon kullanılan macunlar dışında çok etkili seçenekler yok.
Cihazlar da önemli bu konuda ama çoğu, özellikle yeni cihazlarda durum bu şekilde.
Laptop için kullandınız değil mi?

Evet incelemeden çok tavsiye oldu sanırım :). Laptop kullanıp almayı düşünenler için yazmıştım. Satın alırken bu kadar beklentim yoktu hatta bu işlemciyi buz bile soğutamaz kanısındaydım.

3 ay önce Monster servisinde göndermiştim temizlik ve macun yenilemesi için geldiğinde sorunlar aynı devam ediyordu işlemci 95 sabitti, şimdi rahatladım sanki :)

Yaklaşık 6 aydan uzun süre Kryonaut kullandım gaming laptopumda. Bırakın pump-out'u, gittikçe sıcaklıklar düştü. Gerçekten mucizevi bir macun. Bir dahakine de Kryonaut Extreme süreceğim. 2 Gr'ı 450 TL ama olsun.

Evet, incelemeden çok tavsiye olmuş. Ben de macunun kendisi görmedim, servis sürdü laptopa, o yüzden ek bir şey yazamayacağım.

Yaklaşık 6 aydan uzun süre Kryonaut kullandım gaming laptopumda. Bırakın pump-out'u, gittikçe sıcaklıklar düştü. Gerçekten mucizevi bir macun. Bir dahakine de Kryonaut Extreme süreceğim. 2 Gr'ı 450 TL ama olsun.

Evet, incelemeden çok tavsiye olmuş. Ben de macunun kendisi görmedim, servis sürdü laptopa, o yüzden ek bir şey yazamayacağım.
Hangi mağazadan alıyorsunuz hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı