typhon19 Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #1 Windows Defender'da trojan çıktı ve sildim sonra Bitdefender'da tarama yaptım bir şey çıkmadı. Daha virüs var mıdır acaba?
Windows Defender'da trojan çıktı ve sildim sonra Bitdefender'da tarama yaptım bir şey çıkmadı. Daha virüs var mıdır acaba?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Ocak 2025 #2 Malwarebytes taraması yapınız. Hem içiniz rahat olur.
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 590 Çözümler 3 15 Ocak 2025 #3 typhon19 dedi: Windows Defender'da trojan çıktı ve sildim sonra Bitdefender'da tarama yaptım bir şey çıkmadı. Daha virüs var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... MBAM ve Kaspersky ile de taratın belli olmaz trojan bu.
typhon19 dedi: Windows Defender'da trojan çıktı ve sildim sonra Bitdefender'da tarama yaptım bir şey çıkmadı. Daha virüs var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... MBAM ve Kaspersky ile de taratın belli olmaz trojan bu.
typhon19 Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #4 Sakuya Izayoi dedi: Malwarebytes taraması yapınız. Hem içiniz rahat olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi virüs var mıdır peki laptop yanımda değil Royce0 dedi: MBAM ve Kaspersky ile de taratın belli olmaz trojan bu. Genişletmek için tıkla... Tamam peki laptop kapalıyken zarar veremez değil mi
Sakuya Izayoi dedi: Malwarebytes taraması yapınız. Hem içiniz rahat olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi virüs var mıdır peki laptop yanımda değil Royce0 dedi: MBAM ve Kaspersky ile de taratın belli olmaz trojan bu. Genişletmek için tıkla... Tamam peki laptop kapalıyken zarar veremez değil mi
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 590 Çözümler 3 15 Ocak 2025 #5 typhon19 dedi: Şimdi virüs var mıdır peki laptop yanımda değil. Tamam peki laptop kapalıyken zarar veremez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır vermez.
typhon19 dedi: Şimdi virüs var mıdır peki laptop yanımda değil. Tamam peki laptop kapalıyken zarar veremez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır vermez.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Ocak 2025 #6 Kapalı iken sorun olmaz ama açıkken ne kadar zarar verdi onu bilemeyiz.
Muhammet1967 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 1.144 Çözümler 10 Yer Uranüs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay Madencisi 15 Ocak 2025 #7 typhon19 dedi: Windows Defender'da trojan çıktı ve sildim sonra Bitdefender'da tarama yaptım bir şey çıkmadı. Daha virüs var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Crack veya korsan yazılım varsa onlara da böyle diyebilir kendimden biliyorum.
typhon19 dedi: Windows Defender'da trojan çıktı ve sildim sonra Bitdefender'da tarama yaptım bir şey çıkmadı. Daha virüs var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Crack veya korsan yazılım varsa onlara da böyle diyebilir kendimden biliyorum.
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 590 Çözümler 3 15 Ocak 2025 #8 Muhammet1967 dedi: Crack veya korsan yazılım varsa onlara da böyle diyebilir kendimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... Varsa zaten onları da silmesi çok daha doğru olur onlarda güvenli şeyler değil bedava peynir fare kapanında olur.
Muhammet1967 dedi: Crack veya korsan yazılım varsa onlara da böyle diyebilir kendimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... Varsa zaten onları da silmesi çok daha doğru olur onlarda güvenli şeyler değil bedava peynir fare kapanında olur.
typhon19 Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #9 Sakuya Izayoi dedi: Kapalı iken sorun olmaz ama açıkken ne kadar zarar verdi onu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Muhammet1967 dedi: Crack veya korsan yazılım varsa onlara da böyle diyebilir kendimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani eğer yasak değilse dün korsan olarak devil May cry 5 indirdim xatabdan
Sakuya Izayoi dedi: Kapalı iken sorun olmaz ama açıkken ne kadar zarar verdi onu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Muhammet1967 dedi: Crack veya korsan yazılım varsa onlara da böyle diyebilir kendimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani eğer yasak değilse dün korsan olarak devil May cry 5 indirdim xatabdan
Muhammet1967 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 1.144 Çözümler 10 Yer Uranüs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay Madencisi 15 Ocak 2025 #10 typhon19 dedi: yani eğer yasak değilse dün korsan olarak Devil May Cry 5 indirdim xatabdan Genişletmek için tıkla... Öyle oyunları oynamak için crack dosyasınıda oyunun içine atman gerekir belki ona trojan demiştir bakabilirsen bir bak belki konumu oyunun dosyasıdır.
typhon19 dedi: yani eğer yasak değilse dün korsan olarak Devil May Cry 5 indirdim xatabdan Genişletmek için tıkla... Öyle oyunları oynamak için crack dosyasınıda oyunun içine atman gerekir belki ona trojan demiştir bakabilirsen bir bak belki konumu oyunun dosyasıdır.