Laptopta trojan var

yani eğer yasak değilse dün korsan olarak Devil May Cry 5 indirdim xatabdan

Korsan bir şey indirmeyin indirtmeyin ondan trojan bulaşmış olabilir İtemsatış'da offline hesaplar var 25-30 TL onlardan alabilirsiniz ben genelde öyle yapıyorum çok pahalı oyun olmadığı sürece.

Varsa zaten onları da silmesi çok daha doğru olur onlarda güvenli şeyler değil bedava peynir fare kapanında olur.

Öyle oyunları oynamak için crack dosyasınıda oyunun içine atman gerekir belki ona trojan demiştir bakabilirsen bir bak belki konumu oyunun dosyasıdır.
Crack ne pek bilmiyorum öyle şeyleri daha yeni bilgisayar sahibi oldum onu da zaten arkadaş yükledi xatab üzerinden

1736891466145.png

Mesela yakında zamanda ben arkadaşımı cs 1.6 da çıldırtmak için H*le indirmiştim bak onada trojen demiş mesela

Korsan bir şey indirmeyin indirtmeyin ondan trojan bulaşmış olabilir İtemsatış'da offline hesaplar var 25-30 TL onlardan alabilirsiniz ben genelde öyle yapıyorum çok pahalı oyun olmadığı sürece.
Yaşım küçük olduğu için ailem internet üzerinden para harcama izin vermiyor o yüzden indirdim

Yaşım küçük olduğu için ailem internet üzerinden para harcama izin vermiyor o yüzden indirdim.

Halini yaşadığım için anlıyorum bende eskiden okul harçlığımda gidip Migros'dan Steam key alırdım. Önermiyorum ama durumun iyi değil ise ve yapacak başka bir şeyin yoksa şansa virüssuz link bulursan indirirsin.

Halini yaşadığım için anlıyorum bende eskiden okul harçlığımda gidip Migros'dan Steam key alırdım. Önermiyorum ama durumun iyi değil ise ve yapacak başka bir şeyin yoksa şansa virüssuz link bulursan indirirsin.
Peki xatab güvenli midir çünkü trojan fitgirl konumunda çıktı adı da trojan downloader gibi bişeydi

Maalesef onu bilmiyorum ama şu sitede iyi repackler var. https://game3rb.com/ çoğu oyunu Online bile oynatıyor. Başka siteye bakma derim.( bunu yazmam yasak mı bilmiyorum)
Tamamdır teşekkürler şimdi ben yüklü olan devil may cryı silmeden virüsden kurtulabilir miyim

Peki xatab güvenli midir çünkü trojan FitGirl konumunda çıktı adı da trojan downloader gibi bir şeydi.

Tamamdır teşekkürler şimdi ben yüklü olan Devil May Cry'ı silmeden virüsden kurtulabilir miyim?

Büyük ihtimalle Windows güvenliği oyunu açmaya çalıştığında crack i algılamış ve çoktan silmiştir oyunu kaldırman yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Büyük ihtimalle Windows güvenliği oyunu açmaya çalıştığında crack i algılamış ve çoktan silmiştir oyunu kaldırman yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Tamamdır teşekkür ederim iyi geceler

MBAM ve Kaspersky ile de taratın belli olmaz trojan bu.
Dediğiniz antivirüs ile de taradım 2 tane çıktı hemen sildim daha varmıdır peki?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı